|
Merhaba. Danişment 2'de bir kafeteryayı devraldık. sahne sanatları üzerine etkinlikte bulunan bir şirkete aitti. Sahne sanatları ve sinema üzerine arkadaşlarla birlikte bizimde senaryo çalışmalarımız ve film ön çekimlerimiz var. Film çekimlerimizi tamamlamak için uğraşlarımız sürüyor ; senaryoları bize ait.
Anarsist de yazan ,düşüncelerini ortaya koyan arkadaşlarla siyasi , kültürel,ekonomik anlamda neler yapılabileceğini ,neleri birlikte gerçekleştirebileceğimizi bir araya gelerek değerlendirmek benim için önemli. Düşünmeyi bilen bilinçlerin konuşmalarında birbirlerine birçok fikir verebileceğini siz de biliyorsunuzdur.
Felsefe ,araştırma ve yazın alanına ilişkin yazarların davet edilerek oluşturulacak toplantılarda konuyu kavramışlığımız ölçüsünde soracağımız sorular ve farklı bakış açılarıyla yeni açılımların oluşacağında da ortak düşündüğümüzü düşünüyorum. Kimi yazar ve araştırmacılarla kafe açıldıktan sonrasına ilişkin ön görüşmelerimiz var.
Bu noktada hem konu başlıklarının belirlenmesi,hem de kendi tanıdığınız çevreden yazarlarla iletişime girmede sizlerinde önerilerinizi bekliyorum. Bir de anarsist te yapacağımız etkinliklerin ne olduğunu tarih ve katılımcılaryla birlikte yayınlayabileceğimiz bir köşe olursa sevinirim.
Açılış günümüz bu cumartesi 22 martta saat ondan gece onikiye kadar.Danişment ikinci sokak 37 numarada Gökyüzü kafe . Tüm anarsist üyeleri ve konuk olarak da yazanları davetlidir. Tanışmak dileğiyle.
|