Tekil Mesaj gösterimi
  #839 (permalink)  
Alt 18-03-2008, 12:46
Sosyopat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sosyopat Sosyopat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
kızıl arıza Багэр

Alıntı:
Lilith´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
uykusuz
agresif
obsesif (bu ne demek ki sırf kafiye olsun deye yazdım)

hiç yolda yürürken yere döşenmiş karo taşlarının ortasına basmaya,çizgilerine basmamaya çalıştınmı,yada kaldırım taşlarını saymaya...otobüsle yolculukta kesik çizgiler saymayı denedinmi peki,yada önünde yol alan arabaların plakalarından anlamlı kelimeler türettinmi...sıkıntı duyduğun misafirlikte yerdeki kilimin desenlerinin simetrik olup olmadığına baktınmı,yürüken iş yeri tabelalarının isimlerini inceledinmi hiç...evde duvarda asılı tabloların eğik olup olmamasına,takvim yaprağınn güncel olup olmamasına,vazonun masayı ortalayıp ortalamadığına dikkat ettinmi hiç...

tüm bunlar bir obsesiyondur...psikolojideki adı takıntı...bir rahatsızlıktır ama kronik derecede olmadığı sürece sorun yoktur...çünkü hemen hemen herkeste benzer obsesif durumlar vardır...

daha farklı takıntı türleri de vardır...kelebekler,arabalar,pul,para,maket uçaklar vs vs fakat bunlar obsesiyondan ziyade hobi kavramına dahil olurlar...

başlığa gelince...açıklamayı yapmama sebep durumdayım...son derece sıkıntı,dolayısıyla tüm obsesif yanlarım devrede...

Bazen diyorum atayım kendimi aşağıya....Bazen de diyorum niye atayım kendimi aşağıya!!
Кызыл Багэр