|
Yanlışım varsa assınlar beni
sözü söyleyen Bülent Ersoy, okuyan lilith bacı
öhü askerlikle ilgili pis söz söylemekten dolayı bizzat cumhuriyet savcılığına dilekçe vermek suretiylen hakkında soruşturma başlamış..
kendisinide demişki; yok öyle bişey sallamayın, ben "ölüm yerine çözüm bekliyorum" dedim demiş afferim..
ama yanlışı varsa asamazlar ki, çünkü bizde idam cezası kaldırıldı şimdi tutupta kendisini teyy amerika diyarına götürüp asmakta zor iş..zor iş..
lakin akp hangimilletinvekili Hüsrev efendi dtp lilerin "Bülent bacı kadar cesur olamadılar" sözlerini espirili bir dille karşılayarak onun kadar cesur olsaydık bir yanlarımızı kestirirdik demiş..... birinin acil bu canlıya espiri dersi vermesi gerek kanımca..
taraf tutmak gerekirse şayet , dostum sezar bağışlasın beni Bülent bacımın yanında yer alırdım..
Dağlıca intikamı
Allah allah bu intikam söylemide nereden türedi anlayamadım şahsen, biz vatanı bölünmekten kurtarmıyormuyduk..
hem bu ne biçim bir iştir
24 asker
6 korucu
öldürülen teörist 230
yani 5005 olsa ne yazar ölen terörist sayısı
bu askerlerin ölümünü mü hafifletiyor şimdi..meşrulaştık mı ?yüzümüz mü aklandı..
ben kızıyorum izninizle...bu medyadan oldum olası nefret ettim zaten..
puuu demek istiyorum birde...
Galatasaray fenerbahçeyi 2/1 skoruyla yendi..
beni niye mi ilgilendiriyor..
efenim idda sonucu ortalama 9 bira ve 3 paket sigara kazanmış bulunuyoruz..ihihihihihih...
fenerbahçenin "elveda kupacık, elveda bu sahalar ,kahrol buş" dediği maçta , karısıyla kavga yapmış olan öfkeli hakem 3 fenerli 1 cimbomluyu oyundan attıı..buna içerlenen oyuncular köşelerinde mızıkçılık yaparak antrenörlerini üzdüler..antrenör en son çocukların ellerine kağıt kalem vererek olayı yatıştırmaya çalıştı..
ama iyi ki galatasaray yendi.çünkü babam çok sevinmiştir..
Ağzımda Bal Gibi Tatlı Bir Türkü.
Bir İner Bir Çıkarım Bu Yokuşu
Konu Lilith tarafından (29-02-2008 Saat 16:52 ) değiştirilmiştir..
Sebep: benim değişiklik yapmam için sebebe ihtiyacım yok efenim..
|