Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 11-03-2007, 21:45
duarden
Guest

Standart Farklı Düşüncelere Saldırı! (Yeniden..)

"Yok hemen başlığa bakıp herkesi yargıladığımı sanmayın yada kimseye saldıracağımı. Ama biraz konuşalım ve fikirlerimizi paylaşalım istedim.

Burda yada yaşadığımız toplumda hepimizin farkettiği bişeydir muhakkak. Belki kimbilir bizde yapıyoruz bunu bizden farklı olanları(dil,din,ırk...) farklı düşünenleri(siyasal,felsefi,dinselanlamda...) bunları çoğaltmamızda mümkün. Sanki yargıç olup karşımızdakini hemen yargılayıp hemen sen yanlış düşünüyosun sen ...
veya başka şekillerde hadi saldırı demiyelim buna bence kötü bi söz karşımızdakini kınama yada bunu siz kendi içinizde adlandırın yani karşı bi tepki veriyoruz.

Benim burda aramaya çalıştığım bunun nedenleri, farklı renkleremi tahammülsüzlüğümüz, o renkleri hiç bilmemekmi, yada o rengi bana niye gösteriyosun kızgınlğımı...?
Garip gelecek biraz dürüstce bunları tartısalım istedim.
Ama yine yargıç olmadan kimse.

Tüm fikirler iyi yada kötü sana insan olma yolculuğunda yardım edecektir! Bir klan atasözü
"

Bu yol sohbetini yapalı nerdeyse iki yıl oluyor (30-06-2005) ama insanın yaptığı yolculuk bazen tekrar aynı manzaraya sunuyor. Belki bu seferki sohbet bize yeni manzaralar sunar.

Konu duarden tarafından (15-04-2007 Saat 21:05 ) değiştirilmiştir..