Tekil Mesaj gösterimi
  #3152 (permalink)  
Alt 27-02-2008, 04:36
maria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
maria maria isimli Üye şimdilik offline konumundadır
...

Bu foruma bir kez yazdığımı anımsıyorum o da Lilith'in bana yolladığı linkteki kendi sesini dinlediğime dair ona bir gönderme yapma hoşluğu adınaydı. Bu foruma yazanların da buna benzer bir saikle "ne dinlediklerini not etme ihtiyacı" içinde olduklarını tahmin ediyorum.
Yine de söyleyebilirim ki, bu forum konusundan keyf almıyorum.
Bana saçma geliyor, ne okuyoruz ne dinliyoruz, içimden sana ne be diyesim geliyor bazen.
Üstelik ne dinlediğimin kime ne faydası olabilir ki diyorum, tekil bir gönderme dışında. Biraz daha kapsamı genişletip diyelim ki pek beğendiğim, fikirlerinden keyif aldığım bir üyenin "o anda" ne dinlediğini öğrenmek müzikal anlamda beni zenginleştirecektir diye de tanıtlar koymaya çabalıyorum lakin olmuyor, böyle bir forumun çok lûzumsuz olduğuna hüküm veriyor yine aklım. Hani açımlayıcı, okuyana bir bilgi geçirme niyeti taşısa ve kapsamı genişletilse forumun belki faideli olabilir diyorum ama, ama, ama...
Bir de böyle klişedir her forumda ne dinliyoruz topakları hit yapar, kolaydır oraya yazmak çünkü, yazı yazıverirsiniz...)
Sakın bana bulaşmayın, içimden geleni yazdım hepiciği o, yok efenim forumumuza taş koymaya çalışıyorsun, bas git derseniz de, eyvallah der, basar giderim..

Ne dinliyorum, Kâhtalı Mıçı, puahaha