siz olayın patoloji kısmına değinmiş olabilirsiniz her ne kadar mini etekden dolayı diye altını çize çize belirtsenizde gazetedeki olayı...verilen ve verilecek örnekler bu gibilerin kesinlikle müslümanlardan olduğu, zamanındada buna benzer bir sürü olayı zaten bunların yaptığını,iran islam cumhuriyetinin kuruluşu esnasında, cumhuriyet döneminde müslümanların adamda astığını kafada kestiğini belirten örnekler olacaktır...siz her ne kadar iyi niyetli olduğunu iddia etsenizde...demedi demeyin...
meselenin patolojik kısmıyla alakalı cevap istemişsiniz...kusura bakmayında ben ilk mesajımda zaten bunun psikolojik olduğunu söylemiştim...peki bir insanın psikolojisi nasıl bir şekilde bozulurda birilerinin bacaklarına asit sıkıp bundan zevk duyabilir...üstelik kısa bir zaman sonra baba olacak birisi...
açıkçası bu ülkede yaşananları gördükten sonra birilerinin psikolojik olarak rahatsızlık duymaması anormal olmaya başladı artık...
çalışan tek kişinin açlık sınırının 940 ytl olduğu bir ülkede (
Tek kişinin açlık sınırı 940 YTL) bir vatandaş kredi kartlarından dolayı bankalara milyarlarca lira borcu olduğu halde 750 ytl maaş alıyorsa üstüne üstlük yakın zamanda bir çocuğu dünyaya gelecek ise...eğer kafayı yemez ise intihar eder...kafayı yerse ya şırınga saplar birilerine...ya da para kazanmak için her şeyi yapar...olay psikolik olduğu kadar da ekonomik...ama daha çok psikolojik...
mesela amerikadada elemanın biri okula gidip silahla bir sürü insanı tarayabiliyor...ya da başka bir ülkede başka bir olay...sırf bize has değil yani bu olaylar...
ama ben yinede bu ya da buna benzer insanların içinde bulundukları toplumun yöneticilerinde tutun mahallesindeki bakkala kadar bu gibi olaylardan sorumlu olduğunu düşünüyorum...
siz insanların ihtiyaçlarına cevap vermezseniz insanların ihtiyaçlarını karşılayan birileri onlara istediklerini yaptırabilir...ya da insanlar bunalıma girip bu gibi olayları ülke gündemine taşıyabilirler...birileride bunu kullanabilir..

Aşkı şehirler oluşturur,şehirler yaşatır diyorum sana,
Gün gelir aşklarıyla anılır şehirler; anılırsa,
Niyetim sevdalı sözler etmekte olmasa,
Ne için yazıyorsam sana adıyorum FATSA...