Alıntı:
darbeli matkap´isimli arızadan alıntı
Konu benim öğrendiklerim yada karizmalar değil ben bunun muhabbetini bile yapmadım hiçbir zaman. Kimseye gidip bana eksi verdin demedim ama nedense önemsiz diyenler orda burda ağlıyor eksi veriyorsun diye. high hopes de söyledi mimi isimli üye de desdemona da sen de söylüyorsun bak önemi yoksa takmayın bukadar ben takıyormuyum aldığım eksileri falan. neyse oyuncak matkaptan konuya dönelim. tenere ben sorgulayan insanları severim sorgulamayanlarla işim olmaz. bu sitede sorgulayan insanlar o kadar az ki kızıyorum buna. bak işte birilerinin şakşakçılığını yapmak hemde sorgulamaksızın... fikirleri ayakta duramayacak ve devrilmek üzere olan birinin arkasından tutmak mantıklı değil o devrilmeli bu doğanın kanunudur sen onu ne kadar tutmaya çalışsanda devrilecek çünkü dayanağı kuvvetsiz.
Evet ben burayı sorgulatıcı bir site olarak görüyorum ve diğer forumlarla aynı kalıba sokmak insanlara izin vermeyelim diyorum onlar oralardada tutunabilir ama ben orada tutunamam ve bunun savaşını veririm. Bunlar anlaması çok zor şeyler değil. Bana oyuncaklarınızla gelmeyin bana yazarının bakış açısı yanlışta olsa kitaplarla gelin. Cahillerle tartışacak birşeyim yok benim.
|
kendi adıma cevap vereyim . sen atrniyetli , kasıtlı ve taciz etmek amaçlı eksi verdiğin için tepki veriyorum. bunun aksini iddia etme komik duruma düşersin. istisnasız siteye her yazdığım mesaja , yazıya eksi puan vermen artniyetli olduğunun en iyi ispatıdır. beş dakika içinde 13 tane eksi puan vererek kendinle gurur duyuyorsun sanırım. yada bu senin için bir zevk kaynağı . laf cambazı değilim olmaya da niyetim yok . tavrın hatalı . önyargılısın .