Alıntı:
Lilith´isimli arızadan alıntı
ne tesadüf bende tam olarak aynı şeyi düşünüyordum. Biz bir çokluk zihniyetiyle yaklaşmıyoruz, karıştırmayınız lütfen bence şöyle düşünmeliydiniz; galiba bir yerde hata yapıyorum da bu kadar insan bunca şey yazıyor, ya da ben kendimi ifade edemiyor ya da yanlış ediyorum ki "saldırı" kelimesi ikidir burda vücut buluyor, yeri geldiğinde şu an size karşı olduğunu idda ettiğiniz kişiler başkaca konularda birbirini eleştirmiştir ve hata olduğu takdirde eleştirecektir de..burada ayrılıyoruz galiba
sevgiler...
..aynen kastettiğim şekilde algılıyorum ve algılamaya devam edeceğim izninizle
|
Ne tesadüf ayrıldığımız nokta da tam burası.Peşin hükümleriniz var, çoğunluğun eğilimi, tavırları var, ilk bakışta yersiz görünen çıkışlarım var...''o zaman çok lakyt tavırlar içerisinde ayıp şeyler düşünen, söyleyen bu insan kesin saçmalıyordur'' diyorsunuz.Hayır hanımefendi ben kendimi ve düşüncelerimi anlayış sahibi her insan için yeterince açık ve net bir şekilde ifade ediyorum.Evet çokluk zihniyetiyle yaklaşmıyorum çünkü yazıları ve durumları baştan salma, yüzeysel değerlendirmiyorum sizin kadar.Benim aradığım şey Mersin'de değilse ve bunun için yeterince gerekçe varsa(gerekçem değil, gerekçe-objektif olarak) ben tersine gidiyorum.Ayrıca hala da sorunun kişisel olmasından çok düşünsel olduğunu ifade etmeme, gerekçelerimi sunmama rağmen çizginizde,tavırlarınızda ve düşüncenizde en ufak bir değişiklik göremiyorum.Devam edin tabi efendim, zorla güzellik olmaz, sevgiler benden.