Tekil Mesaj gösterimi
  #37 (permalink)  
Alt 15-02-2008, 14:58
Lilith - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Lilith Lilith isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Gözüm apla...

bu olay şöyle olii.
birileri siteden birini sevmiyor diyelim
şimdi o sevilmeyen biri, bir eleştiri yaptığında onu sevmeyen diğer birileri, eleştirilen diğer birini "haksız"da olsa savunmaya kalkıyor. halbuki daha önceki konularda buna tepki verdiği görülmüştür bu destekçi birilerinin..her neyse..
bi sebeple yazmadım buraya, ama fena halde saçım çekiliyor şimdi. it damarıma basılıyor tabiri caizse..

sn:Tenere
Yeterince gerekçe olmadan edinilmiş yanlış bir izlenim bence.Ayrıca partnerlik öneriniz için teşekkür ederim, bu konuda da yanlış bir izlenim edinip ilgili arzularınızı dile getirdiniz sanırım.

böyle birşey yazmışsınız.Ne lakayt ne aypı bir dildir bu. Lütfen beynimizle şeyimiz arasındaki bağlantıyı kuralım.Zira biri kalkıp fena halde çemkirebilir..bkz.ben.
siteye geldiğiniz günden beri farkındayım ki sürekli muhalif bir durumdasınız... ne güzell..ama neden yanlış şekilde ve kişiye duyulan sevimsiz bir duygu sebebiyle konu gereksiz uzatılıyor anlayabilmiş değilim..kusura bakmayın ama ben sizin yazdıklarınızda direkt olarak maria'ya saldırı görüyorum..isterseniz itiraz edin..
ikincisi, açıkçası beni mısır pramitlerinin ordaki yansıyan ışıkta ilgilendirmiyor..buraya eklenen bir çok konu gereksiz evet, ister tekelleştirme ister benzetme deyin, kimse kimseye de ekleme demiyor zaten sadece aynı başlık altında toplayın diyor o kadar. meraklısı varsa ilgili alanı tıklar bakar bu da zor değildir.Biz mi salağızda acaba konuları parçalamak yerine herbirini bir yerde tutuyoruz..kaldı ki ilgili şahıs "ip" ten bahsetmiş, bi laf vardır "dervişin fikri neyse zikride odur" derim..devam edeceğim ama sonra önce bi saldırı bekliyorum....

Ağzımda Bal Gibi Tatlı Bir Türkü.
Bir İner Bir Çıkarım Bu Yokuşu