Tekil Mesaj gösterimi
  #29 (permalink)  
Alt 15-02-2008, 12:21
Ebruli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ebruli Ebruli isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yitikmavi

Blog Başlıkları: 1
Devam ediniz Tenere… Ruh duyarlı ve ince değilse, yapılabilecek bir şey yoktur zaten…

Amaçlar bireysel olduğu kadar, topluluğu da ilgilendirir… Siz bireysel olarak gelip, istediğinizi yapıp keyif çatabilirsiniz… Buna zaten kimsenin itirazı yok… Rahatsızlık veriyorsa eğer itiraz ederim… Sizin beni çekmek zorunda olmadığınız gibi, ben de sizi çekmek zorunda değilim…

Demek ki ortak bir yerde buluşmak gerek…

Hadi empatiyi kuralım… Dile gelen birkaç konu var… Ne kadar duyarlı davranıldı?...

Resim konusu gerek özelden, gerek genel olarak dile getirildi… Getiri ve götürüsü konuşuldu… Olmadı üstüne bakınız Liliht çok güzel bir öneri getirmiş… Bir başlık altında toplayın bari… Hayır denmiş… Şimdi ne yapmak gerek?...

Öznel beğeni ile konu açmayalım diye öneri gelmiş… Bunun bir yararı olmayacağı, aynı zamanda kirlilik olacağı anlatılmaya çalışılmış… Zararı varsa niye yapalım?...

İntihaller konusu anlatılmaya çalışılmış… Bunun bir suç, saygısızlık olduğu dile getirilmiş… Değil mi?... Sizin ruhunuzun çalınmasını ne kadar hoş görüyorsunuz?...

Siz söyleyin aynı havayı siz de soluyorsunuz…Ne yapmak gerek?..

Sakın amaçlar veya yarar ve zararlar kime göre deme?... Eğer ortada bir tekillik söz konusu varsa, bu topluluk içinde niye bulunuyorsunuz derim?... Açın kendinize site orada ne halt yapıyorsanız yapın o zaman derim?..

Sizin sandığınız gibi tekelleşme söz konusu yok… Ortak sorunlar da, ortak çıkış noktaları aramaya çalışıyoruz… Bunun için yapılması neyse dikkat ve duyarlılığa davet ediyoruz… Amacımız bu… Kendi isteklerimizi yaptırmak değil… Ama olmuyorsa baskı yolu, gerekirse dışlama yolunu deneriz… Dediğiniz gibi pek insani olmayacak ama başka seçenekte aklımıza gelmiyor... Üzgünüm ortam içerisindesiniz…Ha ben bu ortamın içerisine girmeyeceğim, bu tür temel sorunlar beni bağlamıyor diyorsanız ya muhalefet olmayın, ilgi alanlarınızda sessizce keyfinize bakınız ya da inatlaşmak için yapıyorsanız gidiniz lütfen… Kuru gürültüye hiç gerek yok…

Konu Ebruli tarafından (15-02-2008 Saat 12:25 ) değiştirilmiştir..