Tekil Mesaj gösterimi
  #16 (permalink)  
Alt 15-02-2008, 10:48
desdamona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
desdamona desdamona isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Raporlu Arıza

Blog Başlıkları: 5
Standart Eshquia ya açık mesaj

Eshquia hocam ben bu güne kadar ne kimseyi şikayet ettim, ne kimseyle uğraştım, nede kimseyi çekememezlik yaptım. kimseyle bir alıp veremediğim de yok . dün hiç siteye bile girmedim . darbeli matkap ile tartışmak istemiyorum o sebeple iki gün önce pm de kendisine olayı daha fazla büyütmemek adına ricada bulunmuştum.
ben dün hiç siteye girmedim . bu sabah siteye bakayım diye açtığımda kendisinin kasıtlı olarak yaptığına inandığım bir şekilde ne kadar mesajım konum varsa hepsine eksi verdiğini ve bunu taciz ve ajitasyon yaratmak için yaptığını gördüm.tüm enerjisini ve zamanını bunun için harcamış olması çok şaşırttı beni doğrusu.bunu olay çıkartmak için yaptığı o akadar açık ve net ki. ben onunla uğraşmıyorum karışmıyorum . benim kendisiyle bir problemim yoktur. bunu defalarca söylediğim halde uğraşacak birilerini arıyor. ben kavga etmeyeceğim onun mesajlarıyla uğraşmayacağım ne yaparsa yapsın istediği tepkiyi vermeyeceğim. bilginize sunarım . ayrıca insanlar için sarfettiği bu sözlere de tepkisiz kalıyorum. kötü söz sahibinindir.

beğenilmeyen bir mesajın eksi oylanmasına itirazım yok eshquia . bunu sadece ajitasyon çıkartmak için, taciz için ,kavga çıkartmak için yaptığı çok açık ve seçik .beni rahatsız eden bu .kasıtlı ve artniyetle yapılması . yoksa hiç önemli değil ki artıda olmak yada ekside olmak . ne kimsenin değeri kaybolur nede kimse ölür . umarım anlatabilmişimdir . ayrıca insanları kategorize edip yaftalamasını çok yanlış buluyorum .

Konu desdamona tarafından (15-02-2008 Saat 10:54 ) değiştirilmiştir..