Tekil Mesaj gösterimi
  #19 (permalink)  
Alt 14-02-2008, 19:49
maria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
maria maria isimli Üye şimdilik offline konumundadır
...

Tahminimce mistik/dinî bir hikayedir. Kâbe'nin yandığını haber alan karınca sırtına yükler bir damla suyu ve Kâbe yoluna düşer, ona gülüp alay edenler 'sen Kâbe'ye varamadan ölürsün sana ne' derler, 'olsun' der o da sizin dediğiniz gibi 'en azından safım belli olur'. Burada bir saflaşmadan söz etmesek de en azından ereğimiz belli olur türü uyarlayabiliriz öyküyü.

Lakin ben bir başka şeyden bahsetmek isteyeceğim, sitenin kimi işleyiş, kimi içerik kimi de üye davranışlarından kaynaklı aksaklıkları sebebiyle, daha ciddiyetli ve verimli konulara yazamaz hale geliyoruz. Şimdilik benim için en mühim konu, intihaller ve kaynak belirtilmeksizin pazarlanan metinler. Bu hususta bir çalışma başlatımış Ebrulî, zamanla oraya sunacağımız eleştirilerden sonra en azından metinlerini kendilerinin gibi pazarlayanlara yanıt vermeme ya da tepki koyma adına bir takım kendimizce önlemler alabiliriz.
Daha evvel de söylemiştim, High'in kopyala-yapıştır metinleri ilgi görmez ise, High'te mecburen vaz geçecektir davranışından diye, bir büyük sessizlik bazen yüksek sesle konuşmaktan yeğ olabiliyor. Tabii sitedeki bencesi ikinci sorun da "kankalık, ahbap-çavuşluk" meselesi. Bu forumun konusu bu olmadığı için detaya girmeyeceğim. Aklımdakileri toparlarsam Ebrulî'nin forumunda özetleyebilirim fikirlerimi.

Selamlar...