Tekil Mesaj gösterimi
  #15 (permalink)  
Alt 14-02-2008, 18:57
Tenere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tenere Tenere isimli Üye şimdilik offline konumundadır
harvester

c şıkkı diyorum.Örneğin bu başlığın açılması bende bir memnuniyetsizlik yarattı.İnsanları, forumu kendi arzularına ve kriterlerine göre şekillendirme isteği ve sözde lumpen bir bakış açısıyla empati yoksunluğu dikkatimi çekti.İnsanların bu derece kısıtlanma, tektipleştirilme...en sakatı da aynı değer yargıları, zevkleri ve bakış açısını benimsemiş sürü üyelerine dönüştürme girişimlerini ve isteğini makul bulmuyorum ve hiç olumlu değerlendirmiyorum.Açılan bir başlık ilginizi çekmiyorsa fazla meşgul olmazsınız yada başlık ilginizi çekmiş ama tıklayınca içeriğinin başlık ile fazla bağdaşmadığını görmüşsünüz ne olur?En fazla kendinize göre gereksiz yere 3-5 satır okumuş olursunuz.Ama açılan başlıkları kendi değer yargılarınızla, değer toplamı ve öncelik bakımından kategorize etmeye çalışırsanız kendinizi üst,yetkili makam tayin edip başkaları(alt,sürü) adına da karar vermeye çalışmış olursunuz ki Bukowski'yi haklı çıkartırsınız böylece de.

I am an antichrist and I am an Anarchist...don't know what I want but I know how to get it.I wanna destroy the passer by cos I..I wanna be ANARCHY ! in TURKEY.