Tekil Mesaj gösterimi
  #15 (permalink)  
Alt 14-02-2008, 16:01
darbeli matkap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
darbeli matkap darbeli matkap isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Ben burayı bir düşünce platformu sanıyordum. Yani dışardan bakınca felsefe, edebiyat ve ideoloji ağırlıklı tartışmaların döndüğü güzel bir kültür sanat platformu olarak görünüyor ama içine girince hiçte öyle olmadığı fark ediliyor. Üyelerin büyük çoğunluğu sırf geyik, şamata, gırgır, muhabbet, chat için kullanılıyor bu siteyi. Bunun için uğraşan 3-5 kişi var taktir ediyor ve onları ayırıyorum ama onlarda karşılarındaki düşünce yoksunu, iki kelimeyi bir araya getiremeyen eğlence güruhunun altında ezilmiş durumda. Birde burada öyle bir kanka kitlesi oluşmuşki tepkini koysan "höst lan!" diye tepene üşüşüyorlar toplu halde. Arkadaşının yaptığı yanlışlar karşısında dahi savunuyorlar ne gerek varsa. Abuk subuk konuları siteye pompalayan, saçma sapan basitçe esprilerle kendi egolarını tatmin etmekten başka bir şey yapmaktan yoksun bu kitleyle sizi baş başa bırakıyorum. Neyapalım yolunuz açık olsun.
Not: Tabi gidiyorum ama arada beğenmediğim konulara ve kankagillere eksi puan vermek için geleceğim.
Puhaha çocuk gibi şikayet ederler yine
Ben sizin organize olup bana eksi verdiğinizi ispiyonluyomuyum çok ayıp ama

Yalnızca iki şey sonsuzdur: İnsanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." EINSTEIN