Tekil Mesaj gösterimi
  #4 (permalink)  
Alt 12-02-2008, 12:07
fatsalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
fatsalı fatsalı isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Zeki HAFIZOĞULLARI nın üslubunuda iyi bilirim ya neyse...mektubu yazan kişide bunu bi,ldiğinde zeki hocaya zeki hocanın konuşma diliyle cevap vermek sitemiş...
yoksa kendisinin hukuk alanında yaptıklarına lafım yok ama bu ülkede herkes hukuku kendi kafasına göre yorumlamakta pek bi maharetli...
zeki hoca da burada kendi fikirini söylemiş...destekleyen her ne kadar olmasada birileri imzasını atmış sözün altına...
ama insan yaşadığı topluma bu kadar yabancı olamaz...en azından bile bile yalan söylemez...
size göre yanlış olan bir eylem bir toplumun yaşam tarzı olabilir...
örtünmek allahın emridir...
müslüman kadınlar allah istediği için örtünürler...örtünün yasaklanmasının istenmesi ise allahı hatırlattığı içindir...birilerinin yanlışını komple bir dinin mensuplarına atmak işin kolaycılığıdır...siz örtüye ister başörtüsü deyin, ister türban deyin, ister 1 metre karelik bez parçası deyin...
gerçek müslümanlar onu allah istediği için takarlar ....
yasakçıların hoşuna gitsede gitmesede...
siz şimdi devrim,laiklik , çağdaşlık konularına gireceksiniz...bırakın allahınızı severseniz...
hem düşünen makinaların olduğu bir çağda yaşayacaksınız hem de insanların düşünmesine tahammül etmeyeceksiniz...bu hiç samimi değil...

Aşkı şehirler oluşturur,şehirler yaşatır diyorum sana,
Gün gelir aşklarıyla anılır şehirler; anılırsa,
Niyetim sevdalı sözler etmekte olmasa,
Ne için yazıyorsam sana adıyorum FATSA...