Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 07-02-2008, 15:05
Caneyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Caneyy Caneyy isimli Üye şimdilik offline konumundadır
vamos

Ben Affleck’in ilk yönetmenlik deneyimi...
Mystic River'in yazarı olan Dennis Lehane romanından sinemaya uyarlanmıs dram polisiye ve suc tarzında bir yapım...

Ben Affleck ilk filminde kardesi Casey Affleck'e basrol vermeyi ihmal etmiyor...(aile dayanısmasi diye buna denir)
Casey Affleck'i Korkak Robert Ford’un Jesse James Suikastı adlı filmde gördükten sonra bu filmi dolaysiyle merak ettim...(Bu oglan harbiden Ben Affleckden daha iyi oynuyor)
Casey Affleck haricinde filmde Morgan Freeman ve Ed Harris gibi usta oyuncular da var...
Filmin adından da anlasılacagi gibi ortada kurtarılmasi gereken 4 yasındaki bir kız cocugu var.Film özünde basit gibi görünüyor...(ama walla öle deil)
Dedektiflerin buldugu ipcuları,karısık olaylar ve bu olaylarin sonucunda öyküye dahil olan karakterler,beklenmedik süprizler,zekice kurgulanan senaryo,istah acıcı görsellik ve gizemli bir anlatımla film dikkat cekmeyi basarıyor...
Şunu sölemek sanırım dogru olur.Oyunculuk kariyerinde bir baltaya sap olamayan Ben Affleck yönetmenlik kariyerinde bir baltaya sap olabilir...evt evt yönetmenlige devam etsin
Ben Affleck'i sevmeyen biri olarak biraz kanım ısındı sanki...(bir sonraki filmi ne zaman olcak acaba walla şimdiden merak ettim)
Yönetmenlik kariyerinde sonsuz basarılar Ben Affkeck...(oyunculuk deil haa yönetmenlik yapcan)

pire için yorgansız yatarım
yorganı satar pire beslerim
beslediğim pireyi satar tekrar yorgan alırım
böylece pire sosyalleşmiş olur...