10-03-2007, 17:43
|
|
Raporlu Arıza
|
|
|
|
Asıl Sorun İnsanların Hayat Tarzlarına Göre Müzik Dinlemeleri Gerekirken,Dinlediği Müziklerin Şeklini Almaları...
En Basitinden Bi' Örnek 
Sizce Her Minibüs Şoförü Uçurumun Kenarında Bi' Hayat mı Geçirmiştir? Hepsi de Terkedilmiş,Ezilmiş,Dışlanmış mıdır? Alakası Yok... Minübüs Şoförleri Damar Dinler Diye Bi' Kalıp Oturtulmuştur ve İnsanlar da Bu Kalıba Uyup Bunları Dinlemeye Devam Ederler,İstedikleri İçin Değil...
Yalnız Şu da Var ki,Kendi Küçük Dünyasında Yaşayan İnsanlar Sadece Kendilerine Sunulanla İdare Etmek Durumundadır,Varoşlar Nerden Bilsin Techno'yu,New Age'i? Burda da veno Hocanın Dediği Gibi Kendini Geliştirmek Önem Kazanıyor...
Eğitimden Çok,Sanırım Yaş ve Kafa Kaldırma Kıstasları Daha Çok Ön Plana Çıkıyor Dinlenilen Müziklerde... Ne Kadar Çılgın Bi' Gençlik Yaşamış Olsa da Babanıza Techno Dinletemezsiniz,Ne Kadar Sakin Bi' Hayat Yaşıyor Olsa da Kardeşinize Türk Sanat Müziği Dinletemezsiniz gibi 
Bağnaz Dinleyicileri Ben de Sevmiyorum...
Bütün Müzik Türlerini Dinle Bi' Önce,Ondan Sonra Sana Yakın Geleni Seç...
Barış Manço -> Michael Jackson -> Ceza -> Dr.Dre -> Pentagram -> Knight Errant -> Faithless -> İbrahim Tatlıses -> Adnan Şenses -> M.F.Ö. -> Enya
İşte Bi' DinAzor'un Müzik Evrimi 
Hepsine Zamanında Körü Körüne Bağlanmışımdır...
Şimdi Sonuç: Hepsi de Güzelmiş 
Geçiş Dönemidir Hepsi 
Ama Sosyo-Ekonomik ve Psikolojik Koşullar Dinlenilen Müziği Kesinlikle Etkiler 
Hayatta Hiçbir şeyim Az Olmadı Senin Kadar.
ve Hiç Hiçbir şeyi İstemedim,Seni İstediğim Kadar..
Sen de Başını Alıp Gitme Ne Olur...
|