|
23 numara: jim carey'i izlemek her haliyle büyük keyif. bir katilide bir aşığıda bir aptalıda çok iyi canlandırıyor. film bilindiği üzere 23'ün kehanetleri üzerine. sizi içine çekip 23 leri sorgulatabiliyor. jim carey'nin şaşırtan hali senaryodaki oyunlarla allak bullak ediyor izleyeni. bizi ters köşeye yatırmasına alıştığımız filmler döneminde gerçekten ters köşeye yatıp abondone olmak istiyorsanız mutlaka izleyin derim...
bu filmi cok duymustum ve sn.ucuzfilmin bu yorumunu okuduktan sonra da bu filmi görmeliyim demistim içimden.Ve bugune izlemek nasip oldu...
23 numara filmi...
Telefon Kulebesi filmiyle gönüllerimizi fetheden bir Joel Schumacher filmi...
Jim Carrey'nin hayatini 4 yıl önce belgesel seklinde izlemistim...(derin izler bıraktı bende)
Jim Carrey genelde komedi tarzinda filmler yapti ama onun hayati tam bir drama...(olaganüstü bir yetenek o)
Filmde Jim Carrey 23 isimli bir kitabı okuyor kitabı okudukça yazılanların kendi hayati ile ilgili oldugunu düsünüyor ve saplantılı bir sekilde buna inanıyor...
23 numara filmi tam psikolojik işkence...(ben olsam cıldırırdım yahuu)
Film agır ilerliyor ve zaman zaman sıkıcı olabiliyor...
Jim Carrey oyunculugunu ve karizmasini film boyunca basarılı bir sekilde sergiliyor...
23 Numara filmi 23 Ocak 2006’da cekilmeye başlanmıs ve 23 Subat 2007’de gösterime girmiş...bu durumda Joel Schumacher'in de 23 takıntısı varmıs
pire için yorgansız yatarım
yorganı satar pire beslerim
beslediğim pireyi satar tekrar yorgan alırım
böylece pire sosyalleşmiş olur...
|