Tekil Mesaj gösterimi
  #4 (permalink)  
Alt 04-02-2008, 00:06
Ebruli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ebruli Ebruli isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yitikmavi

Blog Başlıkları: 1
Bırak çekelim Lilith... Karşımızdakine saygı olduktan sonra yanlış mı anlayacaklar.. Anlayabilirler tabi… Kankilikler, arkadaşlıklar sorgulanacak belki... Velakin belli bir olgunlağa gelmiş olduğumuzu varsayarsak, kimse de bunu yanlış anlamaz diye düşünüyorum…Eğer kankilik ve arkadaşlık denilen şey destek veya gruplaşma veya şakşakcılıkta değilse…Ben arkadaşımın da bana hatalarımı göstermesini isterim… Her zaman kakari kikiri gitmiyor her şey… Unutmayalım ki, yapılan bir hataysa eğer (kendimize göre tabi) ve bunu belirtmiyorsak, bu şekilde atılan her okun birgün bize dönme ihtimali de yüksektir…

İstenilen çok şey değil aslında… Temel olarak baz alınan din, dil, ırk ve kişisel hakaret olmadan, saygı çerçevesinde yol almaktır… Bu yolda yürürken fikirlerimiz de parçalanacaksa saygı çerçevesinde varsın parçalansın...

Şöyle der Nietzsche ustam:

Alıntı:
Ama daha zorlu bir güç ve yeni bir alt etme doğar değerlerinizden… Onunla kırılır, yumurta ve yumurta kabuğu…

Ve iyi ile kötüde yaratıcı olmak isteyen… Gerçek önce yıkıcı olmak, değerleri parçalamak zorundadır…

En büyük kötü, en büyük iyiye vergidir böylece… Fakat o yaratıcı iyidir...

Kötü de olsa, bunu konuşalım ey en bilge kişiler… Susmak daha kötüdür; saklanan ve bütün gerçekler ağılı olurlar…

Bizim gerçeklerimizle parçalanabilen her şey, varsın parçalansın!.. Daha kurulacak nice evler var…

Böyle buyurdu Zerdüşt…

F.Nietzsche

Konu Ebruli tarafından (04-02-2008 Saat 00:14 ) değiştirilmiştir..