Tekil Mesaj gösterimi
  #35 (permalink)  
Alt 03-02-2008, 21:31
Tenere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tenere Tenere isimli Üye şimdilik offline konumundadır
harvester

Ben de tekrar ve ısrarla aynı şeyi söylüyorum, soruyorum.Diyorum ki: Bu konuyu açmanıza sebep olacak somut bir olay yada kişi gösterebilir misiniz?Bu satırları spesifik bir konu yada tartışmanın ardından, özellikle bir şahısa atfen yazdığınızı düşünüyorum.Eğer düşündüğüm şey doğru ise ve bunun da ötesinde konu başlığındaki ilk yazı benim şahsıma atfen yazıldı ise(yada beni kapsıyor ise) söyleyeceklerim de farklı olacak çünkü.Bu da doğaldır diyorum, eğer karşınızdaki kişiyi sıçması gereken yeri bilebilecek, anlayabilecek, düşünebilecek yeterlilikte görmediğinizi ifade ediyorsanız ve kişi(hitaben yazılan kişi olduğunu varsayarsak) gerekçeleri ile(ironiktir ki; gerekçe göstermesi gereken sıçması gereken yeri bilmediğinin yanlış olduğunu ispatlamaya çalışan değil; sıçması gereken yeri bilmemekle suçlayandır) bunun doğru olmadığını düşünüyor ise ortada ciddi bir problem var demektir bence.Yanlış anlaşılmasın benim itiraz ettiğim, rahatsız olduğum kullanılan üslup yada kelimeler değil; böylesine suçlamalar içeren ve uyarı niteliği taşıyan bir konuşmanın hedefinin kim olduğunun belli olmaması, belirtilmemesi, açık-seçik ifade edilmemesidir.
Şunu soruyorum kısa ve net olarak ESHQUIA: O yazıyı yazmanda benim etkim, rolüm nedir?Bunun cevabını açık bir şekilde vermeni rica ediyorum senden.

I am an antichrist and I am an Anarchist...don't know what I want but I know how to get it.I wanna destroy the passer by cos I..I wanna be ANARCHY ! in TURKEY.