Tekil Mesaj gösterimi
  #32 (permalink)  
Alt 03-02-2008, 21:00
Tenere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tenere Tenere isimli Üye şimdilik offline konumundadır
harvester

Alıntı:
ESHQUIA´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Ben de aynı şeyleri sizin için söyleyeyim. Yöneltilen sözlere konunun muhattabı olarak elbetteki yanıt yazacağım. Bundan daha doğal ne var?
Henüz çıkış noktasını anlamadan konuya balıklama dalsanız da, dilediğiniz gibi adlandırmakta özgürsünüz.
Ben de konunun çıkış noktasını soruyorum.Bu şekilde bir başlık atıp mesaj yazılmasına sebep olmuş ne olabilir diye düşünüyorum ve son 2 günde silinen mesajlarımdan ve dahil olduğum tartışmalardan ötürü bana yazılmış olabileceğini düşünüyorum.Öte yandan böylesine bir yazı yazıldıktan sonra bir çok insanın da tepki gösterme yada cevap verme gereği duyması gayet anlaşılabilir bir şey bana göre.Böyle bir konu açıp foruma osurmak, sıçması gereken yeri bilemeyecek kadar andaval olmak şeklindeki ve/veya anlamındaki terimleri de kullandığınız zaman çıkış noktanızı daha açık belirtmeniz gerekirdi bana göre böylesine bir karışıklık ile karşılaşmamak için.

I am an antichrist and I am an Anarchist...don't know what I want but I know how to get it.I wanna destroy the passer by cos I..I wanna be ANARCHY ! in TURKEY.