|
Tesla,
Bu öneriyi yakın zamanda düşündük ve uygulamaya koyduk. Artık her üyelik başvurusu yapan üye olamıyor.
ren,
Numaralandırma yapmayayım, küfür ya da hakaret içerikli sözler kişileri hedef aldığı zaman kimse tarafından saygı beklenecek bir davranış olmuyor.
sangre,
Hem Atatürk ve devletçiliği savunup hem de vandal olduğunu söylemek çelişkili bir söylem olur. Hiçbir şeyi baskı aracına döndürdüğümüz yok. Peki dediğin gibi yapalım sebeplerini yazmadan banlayalım. Aslında her gidenin arkasından konular açmak ya da yorumlar yapmak da birilerine baskı altında olduğu izlenimi veriyor. En iyisi her birey kendi özyönetimini üstlensin de yetki sahipleri devre dışı kalsın.
Tenere,
Bu yazı, forumda sorumsuz eylemlerinin neticesinde gördüğü tepki karşısında burası “özgür bir platform değil mi” düşüncesinin arkasına sığınan bütün bireyler için yazılmıştır. Kısaca foruma osuran herkes üzerine alınabilir. Kriterlerin ne olduğunu, forumdaki bireylerden gelen tepki ile görebilirsiniz.
Zaten tahammülümüz kalmadı: Forumdaki mesajları takip etmek için birilerini görevlendirmek gibi bir mecburiyetimiz yok. Kendini bilmeyen bireylere tahammülümüz kalmadı. Kim, nasıl bir söylem olarak algılarsa öyle algılasın, bu bizim tavrımızı değiştirmeyecek.
"Beni tanıyan herkesin size söyleyeceği gibi, makbul biri değilim. Kötü adamı sevdim hep, kanunsuzu, hergeleyi. İyi işleri olan sinek kaydı traşlı, kravatlı tiplerden hoşlanmam. Ümitsiz adamları severim, dişleri kırık, usları kırık, yolları kırık adamları. İlgimi çekerler. Küçük sürpriz ve patlamalarla doludurlar. Adi kadınlardan da hoşlanırım; çorapları sarkmış, makyajları akmış, sarhoş ve küfürbaz kadınlardan. Azizlerden çok sapkınlar ilgilendiriyor beni. Serserilerin yanında rahatımdır, çünkü ben de serseriyim. Kanun sevmem, ahlak sevmem, din sevmem, kural sevmem. Toplumun beni şekillendirmesinden hoşlanmam."
|