Tekil Mesaj gösterimi
  #149 (permalink)  
Alt 02-02-2008, 12:58
Caneyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Caneyy Caneyy isimli Üye şimdilik offline konumundadır
vamos

Atonement (Kefaret) filmi...

Kefaret filmi romandan sinemaya uyarlanmis iz bırakır cinsten saglam bi hikaye...
Joe Wrigh'in Aşk ve Gurur adli filmini de cok begenmistim o da ödüllü bir yapımdı...(bu filmi de ödül alırsa bu yönetmene sövmem gerekcek)
Küçük bir kızın yaptıgı hata yüzünden öykü giderek derinlesiyor ve bölece ödenmesi gerek bi kefaret ortaya cıkıyor...(o yasdaki kızın hayal gücüne bakın)
Cecilia rolündeki Keira Knightley filmde fazla yok ama Robbie rolündeki James McAvoy ise filmin en güçlü karakteri...
Film zaman zaman sıksa da sade anlatimli diliyle büyülüyor insani...
Filmdeki daktilo sesi mütisti.Daktilo seslerini enstrüman olarak kullanmak anca yabancı müzisyenlerin aklına gelir...(uyumayin türk müzisyenler uyumayin adamlar neler yapiyor)
Vanessa Redgrave ile filmin en duygusal en vurucu anlarını yasiyoruz...(tecrübe diye buna denir)
Film hersesiyle cok iyi senaryo,kurgu,mekanlar,diyaloglar,kıyafetler,oyunc ular,görüntü vs...(malesef iyi)
Allah kahretsinki bu film o sımarik kıs yüzünden ödül alcak.Adi üstünde cocuk bu,sölediklerine bu kadar da inanılmazki...(bizde küçük bir cocugun sözleri dikkate alınmıyor eger kaide alınsaydi bugun büyük kaoslar yasiyor olabilirdik cok şükür Allah'a)
Filmi begendigim için cok sinirliyim ilk kez böle bisi basıma geliyor film iyi ama ben kabul etmiyorum...(No Country For Old Man filminin ödül alamacagından korktugum için walla bütün mesele bu)
İzleyin filmi aman izleyin...(offff)

Atonement filmi yüzüden Coen Kardesler ödül alamazsa cok feci üzülürüm,bunalıma girerim ,hayata küserim ve bi daha film izleyemez duruma gelirim...daha 22 yasındayim hayallerim var,gelecegim var sonra ilerde anne olacam üfff Allahım bana acı ne olur ne olur

pire için yorgansız yatarım
yorganı satar pire beslerim
beslediğim pireyi satar tekrar yorgan alırım
böylece pire sosyalleşmiş olur...