Alıntı:
xtrayme´isimli arızadan alıntı
sangre sy. demiyorum çünkü siz o saygıyı haketmiyorsunuz....
geçmişinize ve kültürünüze göstermediğiniz için...
ayrıca algılama probleminiz olduğunuda düşünüyorum..
''murath'' adlı üyenin yazmış olduklarını pek anlamadınız veya
idrak edemediniz sanırım...
|
bana sayın denilmesine hiç mi hiç ihtiyacım yok.. eyw kimseden böyle bişeyde beklemiyorum zaten..
eğer bi geçmiş bi kültür masallardan oluşuyorsa .. ve bütün insanlarda bu masalı anne babasından dinleyerek, buna körü körüne tapınıyosa, sorgulama cesareti bile gösteremiyosa..ki buna en güzel cevabı sen vermişsin türbana evet forumunda .. hadi dışarda da böyle şeyler söyleyin bakalım sizi napıyolar demişsin .. çok ta güzel demişsin tam sizin gibi insanlara yakışır bişey .. işte bu tip insanlar zerre kadar umrumda olmaz.. tabii bunu günümüz için söylüyorum o zaman ki insanlar inanmadıkları için öldürülüyolardı .. günümüz inanmıyanları yine bi nebze iyi durumdalar ..
benim algılama problemim aslında senin probleminin bi sebebi olduğunu düşünüyorum.. sizin gibilere tek bi önerim olabilir .. kendinizi aşın.. iki kitap okuyup bişeyler öğrenin .. çünki cahil olmayan bi insan (cahil sözünden anladığım anlamı yukarda yazmıştım) gelip burda türban özgürlüktür .. yaşasın kültürümüz ,geleneklerimiz, örf -adetlerimiz işte süperiz oleyyy gibi laf safsatalarıyla gelmez.. önerim budur artık napıyosanız yapın..