|
Daha ne kadar açık yazmam gerekiyor Erdoğan?Sana diyorum ki Amerika Birleşik Devletleri Başkanları, fiilen ABD, Avrupa Birliği yada hiçbir ülke sorumlu değildir tarihte yaşananlardan.
Çanakkale'de yüzbinlerce insan öldü.1. ve 2. Dünya Savaşları'nda milyonlarca insan öldü.Diyorum ki ülkeleri karşına almanın, ABD şöyle yaptı, İngiltere böyle yaptı demenin bir anlamı yok.Mesele Dünya'nın Sistemi ile direk ilgilidir.Para kimdeyse, güç kimdeyse istediğini yapar.İnsanları savaşa sürer, ülkelerin kaynaklarını başka ülkelere sömürtür ama sonunda parsayı kendisi toplar.Sen şimdi dersen ABD, İngiltere bundan sorumlu ne anlamamız gerekiyor bundan?Tamam yargıladık ve ABD suçludur diyelim olanlardan.Ne yapacaksın?ABD kimdir?Şimdi ABD hükümetine mi düşman olmalıyız yada cezalandırmalıyız, yada Amerikan halkını mı suçlamalıyız?Şunu gör artık, sömürüden elde edilen herşeyi toplayan 3-5 bilemedin 12 aile vardır yeryüzünde.İster inan ister inanma insanların ABD düşmanı olması da onların bilgisi ve kontrolü dahilinde olan, insanlara aşılanan ve en etkili kozlarından biridir bu Kapitaller'in.Ne yapalım diyorsun ya; önce oyun içinde kimlerle muhattap olduğunu görmen gerek diyorum ben de.Bunları anlaman için İsmail Cem'in tarihi tezlerinin, tarihten çıkarımlarının ötesine geçmen gerekiyor biraz.
Düşündüğünün aksine ben ciddi şeylerden bahsediyorum burda.Sana birkaç isim yazmışım.Kısa bir araştırma yapabilirsin James Rockefeller örneğin.Bir bak bakalım kimdir bu adam, neler yapmıştır, Dünya'nın bu noktaya gelmesinde ne kadar pay sahibidir.Yoksa kafa bulacak, dalga geçecek olsam Superman, Batman'den, Heroes, Lost gibi göz boyayan şeylerden bahsederdim burda.
I am an antichrist and I am an Anarchist...don't know what I want but I know how to get it.I wanna destroy the passer by cos I..I wanna be ANARCHY ! in TURKEY.
|