|
Mesajlarımı elimine etmek konusundaki üstün gayretlerinizden dolayıs sizi tebrik ediyorum sorumluluk, yetki sahibi arkadaşlar.3 kişi mesajlarıma müdahale etmiş.Sebep neymiş?Tartışmaya, konuya bir katkısı yokmuş gibi birşey.Teşekkürler beni, bizi bu gaflet ve anlam kargaşasından kurtardığınız için.
Ama merak ediyorum Maria kullanıcısının hakkımda yazdıkları, şahsıma yazdıkları silinmeden muhafaza edilirken daha da ötesi Maria'nın konuya herhangi bir mesajı ile herhangi bir katkı yaptığını göremiyorken benim mesajlarımın ilgili gerekçeler ile silinmesi, bazı mesajlarımın da düzeltilmesi, makaslanması ne kadar doğrudur?Demek ki hakareti de edebi kılıfına(!), sözüm ona söz sanatına uydurmak gerekiyor mesajlarının silinmemesi, harcanan emeğin çöpe gitmemesi için burda.Velakin, defaat gibi kelimeler kullanmıyor olabilir bazılarımız yada bilakayduşart vesaire.Bu başlık Divan Şairlerinin atışma platformuymuş, kusuruma bakmayın ben farketmemiştim(halbuki yazıyordur bir yerlerde ben görememişim işte).Ben de ne yapmalı deyince, garip-az kullanılan ama içeriği olmayan kelimeler, cümleler ile konuşmak yerine; ortada bir sorun olduğunu ve onun hakkında açık seçik konuşulacağını zannetmiştim.Benim haddini bilmezliğim, vurdumduymazlığım işte.
Erdoğan.Takiyyenin, başka deyişle kaypaklığın allahını yapmaktasın hala.sorulmuş sorular seni beklemekte.Ama düşüneceğim diyorsun.Tamam bir ara aklına geldiği zaman döner yazarsın o zaman.
I am an antichrist and I am an Anarchist...don't know what I want but I know how to get it.I wanna destroy the passer by cos I..I wanna be ANARCHY ! in TURKEY.
|