|
The Deaths of Ian Stone (Ölüm Bekcisi) filmi..
Film ülkemizde Gece Bekçisi olarak vizyona girmisti.Film genel olarak ne gece vaktinde geciyor ne de filmde konu olarak bir bekci var...nasıl bu sekilde türkceye cevirmisiz helal bize yahuuu!
Film korku gerilim tarzında bir yapım...
Ian Stone bir yaratık tarafından feci sekilde öldürülür ertesi gün baska biri olarak uyanır.Yine öldürülür yine uyanır.Bu ölüm uyanma döngüsü bu sekilde devam edecektir.Ian Stone yaşlı bir adamın yardımıyla bu bilmeceyi cözmeye calıscaktir.Bilmeceyi cözerken de kız arkadasini da korumak zorundadir...
Filmin sonu cok daha önceden tahmin edildigi için herhangi bir etkilenme söz konusu olmuyor...
Mike Voge (Ian Stone) film için elinden gelenini yapmıs,cok iyi oynamıs...(böle bir filme böle bir oyunculuk cok)
Film kücük bütceli bir yapım olmasina ragmen görselligi fena deildi.Zirt pırt cıkan insan kılıklı yaratıklar da ayrı bir heycan katmıs filme...
Ben filmi izlerken akıl etmedim eger izlicekseniz siz bakın Ian Stone kac kez ölüp dirilmis...(merak ettim yahuu)
Bu aralar malum korku gerilim tarzında filmler yok denilecek kadar az. Bos vaktiniz varsa eger bu filmi görebilirsiniz vaktiniz yoksa da bişi kaybetmis sayılmazsiniz...
pire için yorgansız yatarım
yorganı satar pire beslerim
beslediğim pireyi satar tekrar yorgan alırım
böylece pire sosyalleşmiş olur...
|