|
Ne diyorsunuz siz sn. erdoğan, kendiniz demiyormusunuz ben aydınlanmaya ve bunun için yapılan devrimlere karşıyım diye, siz demiyormusunuz islamı red eden Türkiye Cumhuriyetine karşıyım diye, sonrada İran Cumhuriyeti gibi bir demokrasiyi tasvir edip bizlere, buna inanmamızı bekliyorsunuz ve bütün bunların tek karşılığı olan şeriat sözcüğünü kullanınca bana mazlum pozisyonlarında kem küm diyorsunuz ayıptır yapmayın, takıyyecisiniz anladıkta bu forumda sizin dediklerinizi anlayan çok insan var merak etmeyin ve ona göre cümleler kurun.
Ne yapılmalı sorusunun cevabına gelince, bir önceki mesajımda açıkça söylediğim gibi, bir karşı devrim yapılmaktadır, kaldıki tarih bazen geri gider daha ileri atılabilmek için, şu anda tarih bu topraklar için geri gitmeyi planlıyor, dün açıklama yapan AKP liler ve Üniversite'leri duyduk hepimiz, taraflar saflara ayrılıyor artık ve bu tıpkı İran'daki gibi sonlanacak bir gidişattır şeriat ikdidarı ele geçirdiğinde, gerisi laf-ı güzaftır.
Yeni-Liberal teorileri bilenler yukarda dile getirmeye çalıştığınız açıklamaların tek cevabı olduğunu bilirler, bu teoriye göre yapılmaktadır bu ülkede her şey şu anda, sanmayın ki bir tek bizim ülkemizde din tırmanışta, örneğin Polanya'da geçen sene başlarında İsa'nın Kral ilan edilmesi için önerge verdiler bilmem kaç yüz imza ile kendi meclislerine. Özellikle tırmandırılıyor tutuculuk ve gerilim tüm Dünya'da, ne diyor Buch; bu yeni Haçlı seferidir, şimdi kalkıp bana kem küm konuşmayın derim sizlere. Ben sosyalistim ve birisi bana sosyalist dediğinde gocunmam, sizde şeriat'ı anlatırken size şeriatçı denmesinden gocunmayın sn. erdoğan, o zaman belki karşılıklı tartışma ortamı yaratabiliriz.
Yukarda tek mesajda ve bir defada aydınlanmaya yöneltilen bir güncel siyasi söylemin sn. erdoğan tarafından tekrar edilmesidir dedim ve bu söylemimi tekrarlıyorum, tüm amacı Türbanı legal ve kabullenilebilir hale getirmek olan bu konuyu siz istediğiniz kadar dış mihrak iç mihrak karmaşası içine gömmeye çalışın, burdaki tek gerçek karşı devrim ikdidar olduğunda rakiplerini tasviye eder sözümün doğruluğudur.
Not: Sn. erdoğan, şimdide vay beni İrancı gösteriyorsunuz gibi felan kem kümlere girmeyin lütfen, ben sadece söylemlerinizin böyle bir devleti tasvir ettiğini anlıyorum sizin cümlelerinizden, her eleştiriyi kendinize alınmak yerine fikirlerinize söylendiğini anlayabilirseniz o zaman tartışabiliriz belki.
saygılar.
Konu duarden tarafından (01-02-2008 Saat 18:09 ) değiştirilmiştir..
Sebep: iletinin baştarafının konuyla alakası oldugunu sanmıyorum..
|