Tekil Mesaj gösterimi
  #111 (permalink)  
Alt 31-01-2008, 19:33
naftalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
naftalin naftalin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
teoride normalim

bugün kesin oldum, wc lerdeki havlu kağıtların ıslatılarak koparılmasına gıcık oluyorum. eylemin kendisinden ziyade o şekil bir davranışın nasıl ne şekil oluştuğu aklıma geldikçe hain planlar yapmaya başladım. wc de havlu kağıt barındırmamak gibi. alcan arkadaş ordan o havlu kağıdı, ... hoşaftan ne anlar cık cık. gıcık olmaktan gıcık etmeye terfi ettmeye karar verdim bugün. yazacağım bir kağıda yapıştıracağım duvara : arkadaşlar lütfen havlu kağıdı ıslatmadan koparınız. malumunuz bu havlu kağıt burada ellerimizi kurulamak için konuyor bu nedenle havlu kağıdı amacından saptırmamak için bilinen klasik yöntemi kullanarak kolunuzla ya da havlu kağıdın kartonunu tutarak koparınız havlu kağıdı. ya da en iyisi elinizi kuruladıktan sonra koparınız ki sizden sonra gelen kim ıslatmış bu havlu kağıdı diye başlamasın cümleye ayrıca bunu kimlerin yaptığını biliyorum bi daha yaparsanız.... şeklinde bişi yazıcam. habire bişileri not edip oraya buraya yapıştırmaktan da nefret ediyorum , söyle o zaman demeyin yaklaşık 9 yıldır diyorum bişi olmuyo ama not yapıştırırsanız kesin çözüm alıyosunuz adınız uzaylıya felan çıkıyo ama olsun değer