Tekil Mesaj gösterimi
  #30 (permalink)  
Alt 30-01-2008, 15:19
Draclies - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Draclies Draclies isimli Üye şimdilik offline konumundadır
hersekleptes

Alıntı:
simyaci´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
sitemin nedir dostum? anlamadigin birseymi var tanri hakkinda, yoksa adaletsizliginemi sahit oldun?
sitemim şundan;madem bizi yarattı,hani şu ademle havva olayı varya. hani elma yemişlerde dünyaya gönderilmişler ceza için. hah o olay yüzünden işte,sanki o olaydan ben sorumluyumda beni bu dünyaya göndermiş. benim suçum ne? nerde adalet? bana niye bir elma ile sınav yapılmıyor? belki ben yemezdim o elmayı oooh mis gibi yaşardım öteki tarafta o zamam. bana çok saçma geliyo bu olay,iki kişinin suçu yüzünden tüm insanlık ceza çekiyor.

bide şu var,peygamberlerin cennete gitmeleri kesin bir şey sanırım. ama neden kesin? onlar ne yaparlarsa yapsınlar cennete gidiyorlar çünkü dinleri yaymışlar,Allah tarfından görevlendirilmişler. ancak bizim cennete gitmemiz için çok uğraşmamız gerekiyor. buraya kadar herşey normal ancak bana ters gelen şey,neden onlar peygamberde ben değilim? eğer ben peygamber olsaydım onların yaptığı gibi yapardım,ve bende cenneti hak ederdim. ancak burda önceden bir seçim var. ve bana çok adaletsiz geliyor bu olay. yani Allah tarafından görevlendirien birisi bu işi tabiki yapar,ancak benim henüz Allah'ın var olup olmadığı hakkında bir bilgi verilmedi bana,sadece kendi mantığım için inanıyorum. umarım anlatabilmişimdir duygularımı.