Tekil Mesaj gösterimi
  #81 (permalink)  
Alt 25-01-2008, 13:58
maria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
maria maria isimli Üye şimdilik offline konumundadır
...

Alıntı:
deJa´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
hanımefendi, düşüncelerinizi dile getiriş şeklinizi esefle karşılıyorum. İnsanları küçük beyinli olmakla itham etmek, dürüst olmayan davranışlarda bulunduklarını ima etmek, sizin seviyenizde, eğitim almış, kendini geliştirmiş, medeni ve bir o kadarda nazik bir bayana yakışmayacak türden şeyler.
Umuyorum ki sizde yaptığınız yanlışın farkına varırsınız.
Konu yine benim ûslubuma geldi takıldı. Çok ilginç değil mi. Hele ki bu ısrar çok daha ilginç gelmeye başladı artık bana. Konuya dönemeyecekseniz arkadaşlar açınız bir maria'nın beğenmediğimiz yönleri adı altında başlık, dilediğiniz gibi kişiselleştirmelerinize oradan devam edip rahatlayınız derim. Yoksa konuyu açan da bu konuyu günlerce okuyan da hiçbir şey kazanamamış olacak beni atlayamadığınız vakit.
Çok net ve yineleyerek söylüyorum, serzeniştime konu olan isme özel bir öfke yahut da garezle böyle bir konuyu dile getirdiğimiz düşünenler var ise, kendi küçük beyincikleriyle onları başbaşa bırakmaktan gayrı bir çözüm göremiyorum ortada.

Umarım siz de bir ara yaptığınız yanlışın farkına varırsınız Deja, benim zerre umudum kalmasa da...