Alıntı:
maria´isimli arızadan alıntı
Ben dürüst olmayı severim. Alasıyla. İki gündür dedim velakin ilk günden itibaren yazışıyorduk özelden bizzat da konudan kaynaklı. Gayet sakil bir dille bana eksi puan verenlerden biriydiniz "beğenmezsen okuma kardeşimmm"cilerdeniz, sizi yalnızca bana "sen" demeniz hususunda uyardım biliyorsunuz ilkten; şimdi de sanıyorum "ay şekerim ben o işlerle uğraşmıyorum meşgulum" tarzı çalımkâr halleriniz beni ancak bu kısa metni yazmaya sevk eder, hepsi o.
Sizin satır aralarındaki niyet okuyuculuğunuz ise beni bağlamaz. Gel otur ile geç otur arasındaki farkı alasıyla bilirim ama bazıları nedense illa ki geç otur denmesini arzularlar ısrarla, onlara ne kadar "gel otur" deseniz de anlayamazlar.
Ve bu forumda artık bana olan garezin kusulmasından farklı şeyler görmek istiyorum, tek dileğim o, yoksa kişiler gelir geçer, baki kalan sorunlar olur...
Ve Erdoğan, aslına bakarsanız "yüklü ironik hakaret" de zeka ister, nice taşlama yazmış ozanlarımız da bunu maharetle kullanmışlardır, kıssadan hissenizden bunu çıkarsadım.
Bu forumda High Hopes'e (kendisi de dahil) özel bir öfkeyle böyle bir konuyu değindiğimi düşünenler var ise, küçük beyinleriyle başbaşa bırakıyorum kendilerini...
Kilitlenmek mi, gayet doğal bir talep ama konuşamadığımız her vakit de yöneticiden kilit talebi istememizi çok sıkıntılı karşılıyorum.
Virgül... 
|
hanımefendi, düşüncelerinizi dile getiriş şeklinizi esefle karşılıyorum. İnsanları küçük beyinli olmakla itham etmek, dürüst olmayan davranışlarda bulunduklarını ima etmek, sizin seviyenizde, eğitim almış, kendini geliştirmiş, medeni ve bir o kadarda nazik bir bayana yakışmayacak türden şeyler.
Umuyorum ki sizde yaptığınız yanlışın farkına varırsınız.