Tekil Mesaj gösterimi
  #79 (permalink)  
Alt 24-01-2008, 23:39
naftalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
naftalin naftalin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
teoride normalim

sn maria cinsiyet ile ilgili konuda sizden sonra bir şey yazmadığım için olayı kuyruk acım olduğuna getiren mesajlar aslında bu konudan önce idi . burada dile getirdiğim bazı düşüncelerimi nike konusunu okurken o bölüme yazmamayı tercih ettiğimden dolayı özetle eksi puan olarak dile getirdim . mesajlar bundan sonra başladı ve önceki satırlarda belirttiğim kuyruk acısı ( ) konusuna geldi bu da oldukça ilginç bir durum.kaldı ki mesajlarımdaki hava size gıcıklığım var modunda da değildi. aslında bunu anlatmak içinde epey uğraştım (en azından bir mesajda) anlatamadığımı anlayınca da vaz geçtim. herkes birbiriyle dört dörtlük bir iletişim kurmak zorunda değildir bilindiği üzere.
satır aralarında niyet arandığını bilmiyordum malesef satır arası bana başka şeyler ifade eder. lügat farklılığı sanırım.
yazılan her cümleye neden bu kadar tepki verilir anlayabilmiş değilim. eksi puan almak sizi bağlamıyordu sanırım ama nedense her seferinde dile getiriyorsunuz bunu, ilginç. yazmak istedikten sonra çok şey bulunur, hatta bulunmasına gerek yok kabak gibi ortada olan bir çok şey var. ama bunları yazmanın bana bir şey katacağını sanmıyorum, hatta eminim. o yüzden sn. maria lütfen son sözü siz söyleyin...