Tekil Mesaj gösterimi
  #76 (permalink)  
Alt 24-01-2008, 21:49
maria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
maria maria isimli Üye şimdilik offline konumundadır
...

Alıntı:
naftalin´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Sn maria.
Sizde takdir edersiniz ki ben bu formun bakıcısı, kontrolü ya da benzeri biri değilim. Bir üyeyim sadece. Bu nedenle ve ayrıca (şu sıralar) kendime ayıracak vaktim kısıtlı olduğundan benim için öncelikli olan konulara ve işlere eğilmeyi tercih ediyorum, sanrım bunda da bir sakınca yok. Dolayısıyla benim için pek de önemli olmayan bir konuyu sürekli takip edip bir şeyler yazma zorunluluğum da yok. Aslında bir şeyler yazma zorunluluğum yok. Kopyala yapıştır konusu hakkında düşündüğüm ise; konunun kendisinden çok yazılan satırların, satır arasında bulunanlar daha çok dikkatimi çekti diyebilirim. Ve bunlardan biri de kullanılan dildi. Çok basit şekliyle şöyle diyeyim “küllüğü ver” demekle “küllüğü verir misin “demek arasında fark vardır ve her iki cümlenin sonucu (küllüğü vermek olsa da) farklıdır. Biri kalıcı olur diğeri kırıcı. Ve herkes , her zaman duygularını geri planda tutamayabilir, hal böyle olunca yanlış anlamalar daha çok olur. Anlaşmak için yazmıyorsak önemli değil tabi.
isteyen kopyalayıp yapıştırsın isteyen kendi yazsın, isteyen hiçbir şey yapmasın, beni bağlamıyor . keyfe göre şekillenecek bir durum olmadığından sanırım ben istediğimi alıyorum istemediğimi bırakıyorum. Herkes kendinden sorumludur. Her an herkese laf yetiştirmek ya da öğreten adam modunda olmak gibi bir düşüncem yoktur. Formun her köşesini bilmek gibi bir iddiam da yoktur. Kısaca kafama göre takılıyorum, her yazımdan ya da cevaplamadığım bir sorudan ya da iddiadan dolayı yargılamak isteyen varsa yargılasın, hatta idam etsin, benim için bu kadar vakit harcayana da kabalık yapmam tabi ki herkesin kendi keyfi bilir. oldukça uzun bir yazı oldu daha fazla uzatmayayım Nokta
Ben dürüst olmayı severim. Alasıyla. İki gündür dedim velakin ilk günden itibaren yazışıyorduk özelden bizzat da konudan kaynaklı. Gayet sakil bir dille bana eksi puan verenlerden biriydiniz "beğenmezsen okuma kardeşimmm"cilerdeniz, sizi yalnızca bana "sen" demeniz hususunda uyardım biliyorsunuz ilkten; şimdi de sanıyorum "ay şekerim ben o işlerle uğraşmıyorum meşgulum" tarzı çalımkâr halleriniz beni ancak bu kısa metni yazmaya sevk eder, hepsi o.
Sizin satır aralarındaki niyet okuyuculuğunuz ise beni bağlamaz. Gel otur ile geç otur arasındaki farkı alasıyla bilirim ama bazıları nedense illa ki geç otur denmesini arzularlar ısrarla, onlara ne kadar "gel otur" deseniz de anlayamazlar.
Ve bu forumda artık bana olan garezin kusulmasından farklı şeyler görmek istiyorum, tek dileğim o, yoksa kişiler gelir geçer, baki kalan sorunlar olur...

Ve Erdoğan, aslına bakarsanız "yüklü ironik hakaret" de zeka ister, nice taşlama yazmış ozanlarımız da bunu maharetle kullanmışlardır, kıssadan hissenizden bunu çıkarsadım.

Bu forumda High Hopes'e (kendisi de dahil) özel bir öfkeyle böyle bir konuyu değindiğimi düşünenler var ise, küçük beyinleriyle başbaşa bırakıyorum kendilerini...

Kilitlenmek mi, gayet doğal bir talep ama konuşamadığımız her vakit de yöneticiden kilit talebi istememizi çok sıkıntılı karşılıyorum.

Virgül...

Konu maria tarafından (24-01-2008 Saat 21:51 ) değiştirilmiştir..