Alıntı:
maria´isimli arızadan alıntı
Azimle Vatan gazetesinin tüm içeriğini buraya taşımaya niyetlisiniz sanıyorum High Hopes. Çalışkanlık ve verimlilik arasındaki farktan bahsederken tam da bunu vurgulamak istemiştim aslında.
Kopyala-yapıştır metinleriyle internetteki özgün kaynakların bir kopyası, bir teşaronu, bir hamalı olmaya aday konuları gördükçe sitede, kendi kelimeleriyle bir şeyler ifade etmeye çalışan arkadaşların emeğine yazık diyorum. Nihayetinde arka sayfalara düşüp unutulup gidiyor, biz de sürekli gazete kûpurlarının bir kopyasını e-kanalla okuyoruz.
Oluyor mu?
Olmuyor tabii..
Lakin "özgülükler" elbette.
Bir de kullanmasını bilsek.
|
Kardeşim konu hoşuna gitmedi ise, beğenmedi isen girme konuya, yazma hiç birşey.
Milletinde gayretler içinde açtığı ve öyle ya da böyle emek verdiği bir konuya mudahale etmeyin.
Evet Özgürlük diye nara atıyorsunuz ama asıl siz o özgürlük denen kıymetli şeyden nasibinizi almamışsınız.
Konuyu açan arkadaş bilgilendirmek amacı ile bir konu açmış. Ve bunda ÖZGÜR..

Ama sanırsam özgürlükten gem vurup arkadaşın açtığı konuyu eleştirmek büyük çelişki olsa gerek.
Sizin yorumu görünce sinirlendim. Kaldıki deja adlı arkadaşın mesajını görünce bu yazıyı yazma gereksinimi gördüm.
Sizine!!
İsteyen istediği gibi bir konu açar. Kurallar dahilinde, ahlaka ve terbiye sınırını geçmediği sürece elbette.
Ek olarak herkes özgün cümlelerle konu açacak kapasitede değildir. Olsa bile her daim özgün cümlelerle konu açma mecburiyetide yoktur.
Burası internet. Yani belli kıstaslarda ÖZGÜR herkes.
Ancak bu özgürlüğü "kopyala-yapıştır konu açtın" diye bir konu açan arkadaşa laf söyleyerek bu özgürlüğü baltalamaya ve konu açan arkadaşı rencide etmeye kesinlikle HAKKINIZ YOK!!!