Tekil Mesaj gösterimi
  #55 (permalink)  
Alt 22-01-2008, 19:15
duarden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
duarden duarden isimli Üye şimdilik offline konumundadır
solus et moriturus

Blog Başlıkları: 1
Standart Hayali üye..

Çok yazmayacağım sadece bu sitenin kişisel blog ya da msn penceresi olarak açılmadığıyla ilgili yazayım dedim (Düşünce bakımından yalnızlık katlanılabilir bir şeydir.)

Burası hala özel bir yer, çünkü burası; sizin yazdığınız yerden öte bir yer hala benim için. Bir fikir, farklı insanların düşüncelerin aynı masada paylaştıkları, sohbet edebildikleri bir yer (sohbet sitesi arkadaş siteside değil), herkesin önce öteki olmayı göze aldığı. Günde 1000 post yerine 1 fikri görebilmek için açılan ufak bir avlu, hücremizin dışında. Evet nicelik değil.

Kural koymamaya çalıştıkça, insanların sadece zorlayarak, (inin derininize gözü olanlar ya da ) böyle bir yere imkan yok (kuralsız ne yapacağım ben) diyerek kural koymak zorundasınız (a) gelmesini ummadığımız yer. Kendi mesajlarına teşekkür edebilmek için kendinde değişim yaratan bir yazı olmasına dikkat edecekler için bulunmasını umduğum bir yer burası hala.

Daha öncede sürüler vardı, her zaman vardır sürü ama burası sürüler için hiç değil sürü isteyenler içinde.

House of Duarden...

Tekrar ne zaman yazarım bilmem, bi konuya daha bakayım çıkıcam

House of Duarden
Alıntı:
"Bir derin kuyuya benzer yalnız. Taş atmak kolaydır içine: ama bu taş dibe inecek olursa, deyin bana, kim çıkarabilir? Yalnızı incitmekten sakının! Ama incitecek olursanız, eh, artık öldürün de!" F.Nietzsche