Tekil Mesaj gösterimi
  #48 (permalink)  
Alt 22-01-2008, 14:09
maria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
maria maria isimli Üye şimdilik offline konumundadır
...

Alıntı:
sangre´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Yahu bu sitede kurallar yok mu? .. eğer üyelerin bi takım davranışları kurallara aykırı ise gereğini yaparsınız.. geçici ve kalıcı şekilde uzaklaştırırsınız .. yok öyle diil de, açılan bazı konular benim göz zevkimi bozuyo, içerik olarak can sıkıcı konular, benim fikirlerime çok ters konular hemen kilitlenmesini istiyorum, yada ne biliyim içerik olarak zengin diil lütfen bu siteye üye alırken bi genel kültür testinden mi geçirsek.. bu tip şeyler gerçekten çok can sıkıcı kalıyo .. kullanım sözleşmesi site yöneticilerinin elinde.. eğer bi isteğiniz varsa özelden belirtirsiniz kurallar değişir bizde ona göre davranırız.. yada yeni kuralları beğenmezsek bu siteyle ilişkimizi keseriz.. şimdi şikayette olan arkadaşlar rahatsız oldukları ve forum sözleşmesine ters düşen konuları buraya yazsınlar.. gereğide yapılır diye düşünüyorum .. bide şu kendi özgün yazılarını ekleyen bi kaç elemanın sitesi olma duruma var.. eğer öyle bi kesim oluştuysa bu kişilerede yeni bi site açmalarını öneririm.. sadece bi öneri tabii .
Tabii ya her şeyi kurallarla algılayan bir yapıdan geliyoruz.
Kendi içimizde kendi kontrolümüzü yapmaya yeltendiğimizde de "kural var mı ki kardeşimmm" deniliveriyor.
Kurallar ancak kendini kontrol etmesini bilmeyenler için bir anlam ifade eder; benim için hiçbir anlamı yok, çünkü site kurallarından çok çok üst limitte kendi etik kurallarım geçerli.
Siz kapıyı gösteriyorsunuz gidin kendi sitenizi kurun diyorsunuz, e ben de aynını yapsam, gidin binlerce on binlerce emsali olan kopi past cenneti, geyik konuların parende attığı forumlarda takılın desem.
Olur mu?
Olmaz.
Son derece de kibirlice olur.
Bunun yerine yapmayın etmeyin eylemeyin deniliyor, sanne kardeşim'le karşılaşılıyor.
Dediğim gibi bazen bir büyük sessizlik, çenebazlıktan yeğdir.
Yorum almayınca o kopyala-yapıştır yığınlar hala azimle açılmaya devam edilebilecek mi bir süreden sonra acaba, göreceğiz gayretkeş forumdaşlarımızı.