Tekil Mesaj gösterimi
  #14 (permalink)  
Alt 22-01-2008, 10:48
fenasi fenasi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
.........

Blog Başlıkları: 1
Alıntı:
Lilith´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
geyik mevzularda ki intihali anlayamadım ben sn:fenasi nicedir sorasım vardı bu soruyu..
(yalnız puanlı değil heveslenmeyiniz)
Merak etmeyin sn. lilith bu semptom sadece sizde yok.

Geyik mevzulardaki konuların % 99'u zaten internet aleminde yıllardır dolaşan konulardır, hatta geçenlerde ben bir tanesini kopyalayıp yapıştırdım özellikle, o gün açılan adam gibi bir kaç konu dururken nedense o konu hit yaptı, dahada vahimi geçen aylarda bir sn. üye, netten başlığıda dahil aynen aldığı bir konuyu kopyalayıp yapıştırıp birde başına kendi yazmış gibi yorum yapmışki dumur oldum ben. o başlığı yazdığınızda, karşınıza onlarca sayfa aynısının tıpkısı konu tekrar ve tekrar çıkıyor üstelik. Bu sadece geyik mevzularda olmuyor, karadelik başta bazı konulada yoğunlaşıyor gözlemlediğim kadarı ile. Hazır yazıyorken birde burda yazayım; birileri yeni bir salgın olarak bir yerleden konuyu alıp aynen yapıştırıp altınada ''alıntı'' yazıyorki buda çok komik ve yanlış bir üsluptur ve intihal ettiğiniz konuyu aklamaz bir izahattır, birileride çaldım çırptım sanane gibi ilköğretim türkçesi ile kaynak belirtiyor bazen : ))

Sn. deja, biz burda birbirimize arıza deriz zaten normal demeniz gerekiyordu

saygılar
ayık damacana