|
yükselen milliyetçilik dalgasının küçük tefek sonuçları. tv'de haber izleme özürlüsü bir adam olduğumdan dolayı radyoda bir sabah programında duydum hafta içi bu olayı. üzüldüm aslında. ama olacağı buydu. son iki yıl içerisinde bayrak, din ve vatan uğruna yapılanlara bir bakalım. cinayetlere... belki sırada daha da kötüleri var. yükselen milliyetçilik dalgasının sonuçları. resmi bayramlar dışında bayrak asmanın suç teşgil ettiği geçiyormuş ceza kanununda. ama uzun süredir balkonlardan inmiyor bayraklar. suç işleniyor. ama kimseciklerin sesi çıkamıyor. çünkü dayatılıyor ve korku salık veriliyor. insanlarda güçlerini birleştirdiklerini sanarak balkonlarına astıkları bayraklarla karşı duruyorlar akıllarınca memleketin elden gidişine. iyide kardeşim zaten paylaştırılmış ve satılmış toprakların üzerindesin. balkonuna astığın bayrakla geçemiyorsun bunun önüne. ya da kanınla yaptığın bayrakla. çok afedersiniz arkadaşlar mastürbasyon deniyor bu tavıra. çanakçı medya elbette çok memnun bunlardan. çünkü aşısı tuttu ve meyve topluyor. gazaları mübarek olsun. bu kadarla kalmayacaktır elbette. devamı maalesef gelecek.......
son not: yıkayın o bayrakları. kirleniyor çünkü. ama dert sadece balkonda kalmasıydı değil mi???
Kim dikti bu gökdelenleri
Ve neden en tepesindeyim sorgulamalarını bırakıp bir kenarı
Açıp kanatlarımı süzülüyorum şatoma doğru
Sakinliğime... Sakiliğime....
Konu ucuzfilm tarafından (20-01-2008 Saat 12:51 ) değiştirilmiştir..
|