Tekil Mesaj gösterimi
  #36 (permalink)  
Alt 20-01-2008, 07:44
Tenere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tenere Tenere isimli Üye şimdilik offline konumundadır
harvester

hala tartışılıyor mu bu konu...baskıya şiddetle karşılık vermek gerek başka çaresi yok.Daha açık söylemem gerekirse fatsalı tadında biri gerçek hayatta karşına çıkıp şunu bunu yapacaksın, yapmalısın; şunu bunu yapmayacaksın, yapmamalısın; ülkenin rejimi değişecek, laiklik kalkacak şeklinde konuşmaya kalktığı anda yapıştıracaksın ağzının ortasına...ondan sonra da paket yapıp AİHM'e kadar yollayacaksın.Daha ne kadar net söyleyebilirim bilmiyorum.(bunu bu şekilde yaptığın zaman iç savaş patlak verir elbette ama zaten olacağı o...tabii ki makul olanı bunu kurumsal olarak gücü ele geçirince yapmak gerekiyor ama devletin tüm organlarını ele geçirdiler diye elimiz armut toplarsa...yakın bi süre sonra armut da toplayamaz ellerimiz; keserler çaprazlama)
Janice de ön yargılı davranmamak gerek gibi birşeyler demiş.Türbanlı, çarşaflı gördük mü karacahil, yobaz diye niteliyoruz demiş.Janice iyi niyetlisin belki ama gereğinden fazla yumuşaksın.Yobazlar evet ve geri zekalılar yada hür irade sahibi değiller veya köle pozisyonundalar(baba, koca sahip şeklinde) bana göre.İnanç insanın hakkıdır evet; ama inanç adı üstünde bireysel aidiyet kapsamındadır, toplumların, devletlerin, Dünya'nın inancı olmaz,bir şeye inanmak kişiye özeldir sadece.Kişinin inançları eyleme dönüşüp beni etkiliyorsa s...... öyle inancı.

I am an antichrist and I am an Anarchist...don't know what I want but I know how to get it.I wanna destroy the passer by cos I..I wanna be ANARCHY ! in TURKEY.

Konu Tenere tarafından (20-01-2008 Saat 07:48 ) değiştirilmiştir..