Bunlar Gereksiz Bilgilermiş Sitede ÖYle dİyo

ALıntıdır:
GEREKSIZ BILGILER
Kolombiya Cali'de genç kızlar evlenip kocaları ile ilk kez cinsel ilişkide bulunurlarken olaya kızın annesinin şahitlik etmesi mecburidir.
Hitler ve Napolyon'un ortak yönleri; her ikisinin de tek testise sahip olmalarıdır.
Ketçap, 1830'lu yıllarda ilaç olarak satılmaktaydı.
"Tom Sawyer" bir daktilo kullanılarak yazılan ilk romandır.
1972 yılında teröristler tarafından havadayken patlatılan DC-9 tipi uçağın yolcularından biri 1110 metre yükseklikten yere düştü. Her iki bacağı birden kırılan, düşme esnasında yeterli oksijen alamasını nedeniyle geçici olarak felç olan yolcu, hayatta kalmayı başardı.
Dönem dönem bazı göllerin ve eski su birikintilerinin içinden baloncuklar çıktığı görülür. Bunlar aslında metan gazıdır. Çamur altındaki çürümüş bitki ve ölü hayvanlarından vücutlarından oluşur ve belli bir miktarda biriktiğinde su yüzüne çıkar.
Sarışınların esmerlere göre daha fazla saçı vardır.
Indiana'da birisinin arkasından konuşmak ve dedikodu yapmak suçtur.
İskoçya'da kapınızı çalıp sizden “tuvaletinizi kullanmak isteyen birini” içeri almak hukuki bir zorunluluktur. (HAyırrrrrr Ben kimseylee Paylaşamam)

Pekçok Orta Dogu ülkesinde bir kuzu ile cinsel ilişkiye girmek yasaldır; ancak cinsel ilişkiye girilen kuzunun etini yemek yasaktır.
Fransa Kralı 14. Louis sudan nefret ederdi ve hayatında sadece 3 kez banyo yaptı.(Ben bunu araştırdım ASıl sebebi bu değilmiş..Fransada VEbanın sudan geçtiğine inanıyorlarmış))