Alıntı:
Draclies´isimli arızadan alıntı
neyse benim anlatmak istediğim o değil zaten. anlatmak istediğim,herhangi bir görüşe,atatürk'ü kullanarak destek aramaktır
|
Ne garip? Yukarıda ''komünizm görüldüğü yerde ezilmelidir'' sözünü kullanarak ve kendinize göre yorumlayarak siz kendiniz Atatürk’ü komünizm karşıtı gibi göstermiş, hem de kullanmış olmuyor musunuz?
Burada resimlerinin yan yana konmasına gösterdiğiniz tepkiye de, kıyas yapmanıza da bir anlam veremedim. Hala tabulaştırıyorsunuz ve çok sığ düşünüyorsunuz. Atatürk'e hayatınızı kurtardığı için değer verdiğinizi, Che'nin ise sizin için bir faydası olmadığını söylüyorsunuz. Dünya sadece sizin hayatınızdan, Atatürk’ten ya da Türkiye’den ibaret değil. Afrika’da yüzlerce, binlerce insan daha doğarken ölüyor ve kimsenin nerede dünyaya geleceğini seçme şansı yok. Acaba dünyaya bir Afrikalı olarak gelseniz kimi yüceltecektiniz? Ben ulusumu ve değerlerimi diğerlerinden üstün tutayım düşüncesi yanlıştır. Kimse kimseden üstün ya da yüce değildir.
"Beni tanıyan herkesin size söyleyeceği gibi, makbul biri değilim. Kötü adamı sevdim hep, kanunsuzu, hergeleyi. İyi işleri olan sinek kaydı traşlı, kravatlı tiplerden hoşlanmam. Ümitsiz adamları severim, dişleri kırık, usları kırık, yolları kırık adamları. İlgimi çekerler. Küçük sürpriz ve patlamalarla doludurlar. Adi kadınlardan da hoşlanırım; çorapları sarkmış, makyajları akmış, sarhoş ve küfürbaz kadınlardan. Azizlerden çok sapkınlar ilgilendiriyor beni. Serserilerin yanında rahatımdır, çünkü ben de serseriyim. Kanun sevmem, ahlak sevmem, din sevmem, kural sevmem. Toplumun beni şekillendirmesinden hoşlanmam."