05,12 Bana bu gece ne oldu ?
Yazıya nasıl başlasam bilemiyorum onun için aklıma geldiği gibi paldır küldür anlatayım sonra sonuca ulaşabiliriz umarım.
-Gece vücudumun uyuşmaya başladığını hissettim bacaklarım, kollarım, ardından çenem..Sonra vücudumda feci bir ağırlık, sanki birisi üstüme çıkmış gibiydi, o an aklıma halk dilindeki karabasan geldi.Çenemi oynatamadığım için halk dilinde duyduğum bir kaç dini kelimeyi söyledim içimden,geçmedi.Sonra aklımdan geçen milyonlarca düşünceden Prometheus aklıma yattı ve zincirlerimi kırmak istermişcesine kollarımı iki yanıma doğru güçlüce savurdum ve o an çeneme bir şeyin dokunduğunu hissettim.Geçmişti.Saate baktım 05,12.Ağzım özgürlüğüne kavuşunca ağzımdan ilk çıkan "Baba" oldu.Babam geldi ona anlattım.Yüzüm tavana bakacak şekilde yatmamam gerektiğini yana dönük şekilde yatmam gerektiğini söyledi.Bu anlattığım olay daha önce de başıma geldi ama o zaman hiç bir şey yapmadan geçmesini beklemiştim ve sonunda geçmişti tabi....
-Şimdi bu anlattıklarımdan hareketle aklımdaki bir kaç düşünce...
-Daha önce bir kez daha yatmadan önce tatlı yemiştim yine aynı olay olmuştu;acaba bu yaşananaların tatlı ile bir ilgisi var mı ?
-Bu gece tatlı yedikten sonra yatıp gece gelmesini beklemeli miyim ?
-Yavaş yavaş manyaklaşıyor muyum ?
-Hocam nolur söyleyin kaç günlük ömrüm kaldı?
NoT: Bu anlattığım olay geyik değildir tamamen yaşanmış ve yaşanabilecek bir gecenin özetidir.
okuduğunuz ve yardım için bir kaç kelime ettiğiniz için teşekkürler.
vermediğiniz bir şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrim'i satın alamazsınız. Devrim'i yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak. Devrim ya ruhunuzdadır, ya da hiçbir yerde değildir...
|