Tekil Mesaj gösterimi
  #16 (permalink)  
Alt 17-01-2008, 22:07
naftalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
naftalin naftalin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
teoride normalim

nerde kalmıştım. öğleden sonrayı hatırlamıyorum yaaaa. haaa taam hatıladım. bişi yapamadım ondan hatılayamıyorum. boş boş boşluk şeklinde geçiti uzunca bir zaman sonra kısa bir zamanda işlerimi toparladım. işten çıktım ekmek kalmıştı pizza aldım fırın yine aynı naneyi yapacaktı engelledim ama bir daha ki sefere ısıyı daha düşük tutup dakikayı artırmaya karar verdim . (unutursam buraya bakarım artık ) çayımı içtim. n sonund afotoğraf makinesinin driverini ele geçirip kurdum çalışmadı inat ettim çalıştı. fotoğrafları göndereyim dedim bu arada bir arkadaşla sohbet ederken kusen araya girdi derken abim . abimi görünce hazır ola kalktım. nise ki çabuk gitti. derken derken foto. ları gönderdim bişiler daha yaptım ama neydi ya ne olacak bendeki bu hafıza. hayır bunamadım sadece bi kaç hafta sona hatırlıyorum herşeyi ve bi daha da unutmuyourm nası bişi bu? neyse şimdi de burdayım kırmızı içeceğimlle. şimdilik bu kadar . detaylar bir kaç gün ya da hafta sonra defter arkadşımda olacak yorumlar ve sorgulamalar eşliğinde daldan dala geçer şekilde . şimdilik hoş kalın . bu günüm nasıl geçti diye kendime sormaya korkarken nasıl da yazar oldum ben ?