|
yaklaşık bundan 2 sene önce bizim kapıya gelmişti bu Türksolu dergisinin dağıtıcılarımı anketçilerimi neyse artık anlamamıştım zaten. bende merak edip almıştım o sayısını onlardan.
baktım okudum biraz.bana çok saçma geldi açıkçası. barışı savunan bir görüşün dergisinde,''yılın faşistleri'' diye bir konu yapmışlar. ve bu yazıda birçok insana laf etmişler. tamam laf ettikleri insanları bende sevmiyorum. ancak böyle bir yazı yapıp bunları ''faşist'' ilan etmek bence çok dengesizce bir hareket. bence sadece para için kurulmuş bir dergi bu.
sitesine bende baya girip incelemiştim. hatta bi yerde birşey yapmışlar. başta che resmi yanında da Atatürk resmi... ve bu bir komünist konuyla ilgiliydi.peki bu adamlar Atatürk'ün komünizm hakkında söylediklerini bilmiyorlarmıki böyle bir resim hazırlıyorlar???
''komünizm görüldüğü yerde ezilmelidir''
M.Kemal ATATÜRK
aslında bu sözü çokta iyi biliyorlar ama işlerine gelmiyor. çünkü onlar Atatürk'ü sadece bir araç gibi kullanmaya çalışarak insanları kendi saflarına çekmeye çalışıyorlar. aynı bu günkü CHP gibi. onlarda aynı şeyi seçimlerden önce çok yaptılar,halkın yaptığı mitinglerde sanki CHP yapmış gibi bir görüntü ortaya çıkıyordu. Atatürk hiçbir siyasi partinin propagandası olamaz!!! eğer oluyorsa orada bir sorun var demektir... neyse konuyu fazla saptırmayayım.
benim okuduğum ve bildiğim kadarıyla,türksolu'nu tavsiye etmem. saygılarımla...
|