Konu: itiRaflar
Tekil Mesaj gösterimi
  #3 (permalink)  
Alt 15-01-2008, 20:42
egemen321 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
egemen321 egemen321 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Buffalo Soldier

Serbest Çağrışım
Geçen akşam eski kız arkadaşım aradı. Salatalık doğrarken aklına gelmişim!!!

Cennet
Dün akşam teravih namazını kılmamak için biraz kestirince, karım yanıma gelip "Hadi aşkım, kalk namazına git. İbadetlerini tam yap ki cennette de beraber olabilelim." dedi. 21 yılım nasıl geçti bir ben bilirim. Eğer orada da birlikte olacaksak ben cennete mennete gelmiyorum diyemedim.

Canımın Üçü!!!
Aşkım benim, hani geçenlerde gün boyunca beni hiç aramadın ya, işte o sebepten dolayı artık ''Canımın Üçü'' tarifesinde değilsin. Yeni tarifen ''K.çımın Kenarı''. Bilgin olsun.

Aldattın beni
Sabahın 8:00'ında evimizin kapısı tekmelenir. Kapıyı açmanızla bir hışımla içeri girer. Erkek kardeşimin odasına dalar. Uyuyan kardeşime sıkı bir tokat atar ve odayı terk eder. Uykudan uyanan kardeşim dahil herkes şaşkın, ne olduğunu anlamaya çalışırken arkasını dönüp bağırmaya başlar: "Gevizekaaalı, manvakkk nive o kızı öpüvon sevi tevk ediyoyum!" Kim mi bu kıskanç sevgili? Komşumuzun 4 yaşındaki kızı! Kendisi kardeşimi sevgilisiyle görmüş de ondan böyle kendini kaybetmiş. Ne de olsa o da aldatılmış bir kadın.

Kozalak mı demiştiniz
Sizin hiç acıklı bir ayrılık sahnesi yaşanırken "Sen de benim kalbimi çok kırdın" dediğinizde "Kırılmamıştır o çıkmıştır, kırılsa acısından duramazdın heheheee" diyen bir kız arkadaşınız oldu mu? Benim oldu, hala şoktayım. Alıntıdır:itiraf.Com