tabiki iyi niyetli algılayacağım sn. Steiner
High Hopes son paragrafta çok güzel açıklamış herşeyi. başkasına zararı olmadan,dinini yaşan insanlara hiç kimsenin lafı olamaz. ama onların inanışı,diğer inanmayanları eziyorsa,zor durumda bırakıyorsa bunun önüne geçilmelidir. inanacaklarsa doğru düzgün ve hoşgörülü davranmalıdırlar. burda bahsettiğimiz baskı yapanlar,zaten yobaz olan kesim. bende tekirdağ gibi bir yerde oturuyorum. burasıda pek büyük sayılmaz hani.burası osmanlı döneminde pek parlak sayılmazdı. ancakcumhuriyetle ve Atatürk'le beraber gayet çabuk attı bu üstündeki yobazlığı. ve hatta son seçimlerdede görldüğü gibi yeni bir sol kalesi denebilecek kıvama geldi... konuyu çok saptırdım galiba kusura bakmayın
yani kısacası anlatmak istediğim,eğer toplumda baskı yapanlardan korkarak onların dediklerini yapanlar olduğunda,onlarda kendilerini birşey sanıp sizin üstünüzde hakimiyet kurmaya çalışırlar. onlara karşı anca toplu halde karşı koyulmalıdır,bununbaşka yolu yok. benim anne babam baskı yapmazken milletin ne haddine düşüyorki!!! onları susturmayı bildikten sonra gerisi fasafiso