Tekil Mesaj gösterimi
  #14 (permalink)  
Alt 11-01-2008, 04:50
Tenere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tenere Tenere isimli Üye şimdilik offline konumundadır
harvester

Alıntı:
Cies1´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Sen Din Dersi Gördüysen Eger Koyun Kesmeyi Hocan Eminimki Sana Anlatmıştır.Haa Kedi Kesmye Gelince eger küçüken aileden şiddet gördüysen veya saçma sapan konular sana erotik geldiyse kedi kesmeyide normal görebilirsin o kedi kesenlerin fantazisidir
O satanistlerle allahın arasındaki ilişki
kedi kesmekle koyun inek (ÖKÜZ) arasındaki fark şudur
Kurban allah tarafından helal kabul edilmiştir Kedi ben hiç bir kitap'ta duymadım helal'mı
haramı die tabi o saçma sapan modern satanizm kitabi yazan Anton Szandor LaVey hariç o bile saçma sapan diyor ama neyse
Satanizmle Satanistlik Ayrı'dır satanislik bile clanlara bölünüor
Bulduğun fark çok ilginçmiş.Kedi kesmek helal değilmiş, öküz,koyun helalmiş.Kedi kesmek haram mıdır peki herhangi bir kitapta?Kuranda biz size haram kılınanlar dışındaki herşeyi helal kıldık manasında bir demeç bile yer alır bildiğim kadarıyla.Kedi kesmek haramdır demiyorsa helaldir demektir ki ben haramdır dediğini görmedim.Onu da bir tarafa bırakırsak örneğin bahsettiğin kitaplardan biri olan kuranda müslüman olmayan insanları kesmenin de haram olarak belirtilmediği gibi, helal olduğu belirtilmiştir.

I am an antichrist and I am an Anarchist...don't know what I want but I know how to get it.I wanna destroy the passer by cos I..I wanna be ANARCHY ! in TURKEY.