Bir zamanlar emperyalizmin küfürü komünistti.
Birini damgalamak için bu komünist dediğinizde o kişi adeta damgalanırdı. Günümüzde ise emperyalizmin yeni küfürü faşist damgası. Düşünce bazında birbirine ters düşen herkes herkese faşist diyor gözü kapalı. Adeta damgalıyorlar insanlar birbirini.
Birbirlerine en ufacık bir şeyde faşist diyen bu oyuna gelen insanlara gıcık oluyorum.
Bu emperyalizmin küfürüdür. Bu oyuna gelmesin insanlar.
Yüksek sesle konuşandan, devamlı espri yapanlardan, devamlı ciddi olanlardan,duygusuz insanlardan hoşlanmıyorum. Kalabalıktan, içtensizliklerden,düşüncesizliklerden,baskıcı inatçı insanlardanda hoşlaşmıyorum.
Nefret etmek çok büyük bir olay. Kolay kolay nefret edemem hiçbişeyden.
İlla nefret ediceksem eğer; karakterinden taviz veren, dürüst olamayan insanlardan nefret ediyorum kelimenin tam anlamıyla iğreniyorum.
Birde arasıra insan kendi kendine düşünürken farklı şeyler düşünememek, daha önceleri düşünülmüş sınırlarda sıkışıp kalmakda nefret edici bir durum. Çaresizlik bu olsa gerek. Çaresizlik başlı başına nefret edilecek bir durum belkide.
Aslında dediğim gibi nefret etmiyorum ama başlık nefret ettiğiniz herşey olduğu için nefret etmeye yakın olduğum şeyler bunlar.
Herşeye bir kulp takıp napıcaksınız, yaşayın gitsin işte