Tekil Mesaj gösterimi
  #13 (permalink)  
Alt 10-01-2008, 15:59
Tenere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tenere Tenere isimli Üye şimdilik offline konumundadır
harvester

islamda, kuran adlı ................... derlemede kadınların ezilmesi, hor görülmesi, alınması-satılması, oğlanlara(küçük erkek çocuk) ve kız çocuklarına duyulan şehvet ve arzunun(sapıklık ve sapkınlık tam olarak bu olsa gerek) dillendirilip özendirilmesi gayet sıradan şeyler olsa ve bir çoğumuz bunları bilsek de; konunun başındaki yazıyı alıntı yapma gereği duydum.Bu yazıdan sonra vicdan, merhamet, doğruluk, insan hakları, inanç özgürlüğü, demokrasi, özgürlük vesaire üzerine konuşmak isteyen müslüman varsa buyursun.Her kim ki ilgili ayetlere bir açıklık getirmeden, savunma yapmadan inanç özgürlüğü, adalet-eşitlik gibi kavramları ağzına alır da atıp tutmaya başlarsa; .................................................. ....................................... Allah herşeyi hakkıyla bilen ve işitendir.Şüphesiz allah düşünüp tutasınız diye size öğüt verir.ver allah ver...ver allah ver...ver allah ver...yeter be.
Bir de kalkıp bazı kadınlar baş örtüsüymüş, türbanmış bilmem ne savunmasını yapmaya çalışıyorlar.Cehaletine mi vermek gerek, acizliğine mi bilmiyorum.
Silkelenip kendinize gelin.Tarafınızı seçin.Ben bu rezaletin karşı tarafındayım.
Bu ezanlar ki şehadetleri dinin temeli,
Ebedi yurdumun üstünde benim
İNİM-İNİM inlemeli

I am an antichrist and I am an Anarchist...don't know what I want but I know how to get it.I wanna destroy the passer by cos I..I wanna be ANARCHY ! in TURKEY.

Konu fenasi tarafından (10-01-2008 Saat 16:05 ) değiştirilmiştir.. Sebep: inançları eleştirmek ile hakaret arasında ince çizgi vardır.